Altınordu'da Tesis Zirvesi - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Tesis Zirvesi

Altınordu\'da Tesis Zirvesi

ALTINORDU'nun Torbalı'daki Metin Oktay Tesisleri'ni geliştirme projesi konusunda ilk adım atılarak bir toplantı düzenlendi.

29.11.2016 13:29

ALTINORDU'nun Torbalı'daki Metin Oktay Tesisleri'ni geliştirme projesi konusunda ilk adım atılarak bir toplantı düzenlendi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın geçen ay İzmir'de kulüp başkanlarıyla yaptığı toplantıda gündeme gelen proje ile görevlendirilen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, bugün Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'la bir araya geldi. Metin Oktay Tesisleri'ndeki görüşmeye Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de katıldı. Görüşmeden önce, 80 dönüm arazi üzerine kurulu tesiste incelemelerde bulunuldu. Bu arada genç futbolcularla tanışan Milletvekili Kaya, daha sonra Başkan Özkan'dan kulübün yapılanma ve hedefleri ile ilgili bilgiler aldı.

Seyit Mehmet Özkan, tesislerin geliştirilmesi için B takım lojmanı, iki adet çim saha ve futsal salonuna ihtiyaç duyduklarını belirtti, şunları söyledi:

"Yıllardır devletten bir kuruş talep etmeden, tamamen öz kaynaklarımızla gençlerimizin Avrupa'daki akranları gibi eşit imkanlara sahip olması için tesisler kurduk. Ancak yatırımların sürmesi, Türk futbolu için model kabul edilen Altınordu projesinin devamı ve bu tesislerin genç milli takımlar merkezi olması için devletimizin desteği şart oldu. Düzenlediğimiz uluslararası turnuvalara gelerek bize her zaman manevi güç veren Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Milletvekili  Kaya ise, "Burada gördüklerimizden etkilenmemek mümkün değil. Tesislerin gelişimi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'dan aldığımız talimatla İzmir kulüplerinin sorunlarını çözmek için çabalayacağız, projelerin takipçisi olacağız" diye konuştu.

Toplantıda Altınordu'nun yapılmasını istediği projelerle ilgili detaylı bir dosyayı İZVAK aracılığıyla Milletvekili Atilla Kaya'ya iletmesi kararlaştırıldı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da Tesis Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement