Altınordu Yarın Adana Demirspor Önünde - Son Dakika
Güncel

Altınordu Yarın Adana Demirspor Önünde

Altınordu Yarın Adana Demirspor Önünde

Fenerbahçe'ye 2-1 yenilmesine rağmen sergilediği futbolla alkışlanan Altınordu, PTT 1'inci Ligde ikinci devrenin ilk maçında yarın Adana Demirspor'u ağırlayacak.

23.01.2015 14:07  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye 2-1 yenilmesine rağmen sergilediği futbolla alkışlanan Altınordu, PTT 1'inci Lig'de ikinci devrenin ilk maçında yarın Adana Demirspor'u ağırlayacak.

Atatürk Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek. TRT Spor'dan ekranlara gelecek müsabakanın biletleri 10 TL'den satılacak. Altınordu 17'nci haftaya 18 puanla 12'nci sırada girerken son maçını kazanan Adana temsilcisi ise 30 puanla 3'üncü basamakta yer alıyor.

Kırmızı lacivertli ekipte tedavileri süren Timur ve Halil İbrahim ile sarı kart cezalısı Yusuf yok. Yusuf'un yerine stoperde Sinan'ın oynaması bekleniyor. Erteleme maçı olduğu için kural gereği Fenerbahçe randevusunda kadroya alınmayan yeni transferler forvet Bahattin ve orta saha oyuncusu Kerim Avcı, görev verilmesi halinde ilk kez forma şansı bulacak. Güçlü rakipleri önünde sahaya 3 puan parolasıyla çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Kazanmaktan başka düşüncemiz yok" dedi.

ÖZKAN'DAN BAYKAN'A HİBRİT ZEMİN ÖNERİSİ

Altınordu A.Ş. Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Atatürk Stadı'nın zemininin 950 bin TL masrafla hibrit çime çevrilmesini önerdi. Fenerbahçe ile oynadıkları kupa maçının ardından Ankara'ya giderek Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'la görüşen Başkan Özkan, şunları söyledi:

"Sayın Mehmet Baykan'a TFF'nin Riva Tesisleri'nde kullanılan ve tüm dünyanın tercih ettiği hibrit çim sistemini önerdim. Bu sistemde, drenajın ardından zemine çim tohumu atılmadan önce dev bir dikiş makinasıyla toprağa sentetik ipler dikiliyor. Bu ipler, doğal çimler için kök tutucu lif görevi yapıyor. Yapılacak ihalenin ardından saha nisan ayında yüklenici firmaya teslim edilirse, zemin en geç 5 ay içinde hazır olur."

Başkan Özkan, bakanlığın yatırım planlarında yer alması nedeniyle zemini yenilemeye talip olmaktan vazgeçtiğini dile getiridi.

YEŞİLYURT'A ZİYARET

Manisa'da 8 ülkenin U-16 milli takımlarının katılımı ile düzenlenen Ege Kupası'nı izlemek için ülkemize gelen bir grup futbol adamı, Altınordu'nun Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'ni ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Borussia Dortmund Şef Scoutu Volker Pröpper, Red Bull Leipzig Scoutu Dirk Janke, Manchester City Fransa Sorumlusu George Santos ile aynı kulübün şef Scoutu Sebastian Arnesen'e, Altınordu Almanya Oyuncu İzleme Antrenörü Yasin Özçelik ile Sportif Faaliyetler Sorumlusu Gökhan Göktürk eşlik etti. Ünlü scoutlar, Altınordulu antrenörlere ve oyunculara uygulamalar hakkında bilgiler aktardı.

FOTORAFLI - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu Yarın Adana Demirspor Önünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement