Alto Meclis Başkanı Özer, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Alto Meclis Başkanı Özer, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Alto Meclis Başkanı Özer, Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir’de tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün vefat eden Aliağa Ticaret Odası’nın Meclis Başkanı Mevlüt Ender Özer’in cenazesi, Aliağa’da toprağa verildi.

04.05.2015 16:54

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün vefat eden Aliağa Ticaret Odası'nın Meclis Başkanı Mevlüt Ender Özer'in cenazesi, Aliağa'da toprağa verildi.

Kuruluşundan bu yana Aliağa Ticaret Odası'nda görev yapan ve Oda Meclis Başkanlığı görevini sürdüren M. Ender Özer (59) bir süredir kalp yetmezliğinden tedavi görüyordu. Geçtiğimiz günlerde kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğan Özer'in cenazesi toprağa verildi. Uzun yıllar Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanlığı ve yöneticiliği de yapan Özer'in cenazesine, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şükrü Barış Kocagöz, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Menemen Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Azgın, Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, Eski Bergama Ticaret Odası Başkanları Ali İhsan Süter ve Melih Kahraman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiğitalp, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Şimşek, siyasi parti ilçe başkanları ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca M. Ender Özer için bugün Aliağa Gemi Söküm Tesisleri'nde de çalışmalar 1 gün süreyle durduruldu.

Özer'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Merkez Camii'nden kaldırılarak Aliağa Mezarlığı'nda toprağa verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alto Meclis Başkanı Özer, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement