Alvimedica'da Yönetim Değişikliği! - Son Dakika
Güncel

Alvimedica'da Yönetim Değişikliği!

İshak Alaton, Leyla Alaton ile Vedat Alaton'un Alarko'dan bağımsız kişisel iştirakleriyle 2007 yılında kurulan Alvimedica'da, üst yönetim değişikliği yapıldı.

17.03.2015 15:54

Alvimedica'nın kuruluşundan bu yana CEO'luk görevini yürüten Dr. Cem Bozkurt'un ailevi nedenlerle şirketten ayrılması ile boşalan CEO koltuğuna, şirketin kurucu ortaklarından olan ve aynı zamanda Alvimedica Yönetim Kurulu Üyeliğini yürüten Vedat Alaton getirildi.

Alvimedica Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan şirket kurucu ortaklarından Leyla Alaton ise, bundan böyle şirkette CEO Yardımcısı olarak çalışmalarına devam edecek.

Alvimedica, 12 Mart 2015 tarihli üst yönetim kadrosu değişikliği ile hem Türkiye'deki hem de dünyadaki hızlı gelişimini yeni bir motivasyon ve güçle sürdürmeyi hedefliyor.

Alvimedica, çok kısa sürede dünya devleri ile boy ölçüşür hale geldi!

Kurulduğu 2007 yılından bugüne yenilikçi anlayışı ile hızla büyüyen ve gelişen Alvimedica, dünyanın 90'a yakın ülkesinde doğrudan ya da temsilcilikleri aracılığıyla dünya devleri ile rekabet eden global bir marka haline geldi.

Çatalca'daki modern tesisinde ürettiği girişimsel kardiyoloji alanındaki yeni nesil, minimal-invaziv medikal cihazları uzman hekim ve cerrahlara sunan Alvimedica; geçtiğimiz altı ay içerisinde iki ürünü için daha FDA onayı alarak dünyanın girilmesi en zor pazarlarından olan Amerika'ya da girmeyi başarmıştı.

Sağlık alanında global bir marka olmayı başarmış tek Türk firması olan Alvimedica, hem marka bilinirliğini arttırmak hem de kalp sağlığı konusunda global farkındalık yaratmak amacıyla, dünyanın en çok izlenen yelken yarışı Volvo Ocean Race'de kendine ait teknesi ve takımı ile yarışarak adından söz ettiriyor.

Türkiye, İtalya ve Hollanda'da bulunan Ar-Ge Mükemmellik Merkezleri ile yıllık cirosunun yaklasık yüzde 40'ını inovasyon çalışmalarına ayıran Alvimedica, faaliyet gösterdiği alanda bir ilke daha imza atarak Hırvatistan'in Split sehrinde hastane açmaya hazırlanıyor. Son teknoloji ile donatılmış Alvimedica Kalp Araştırmaları ve Eğitim Hastanesi, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu'dan gelecek girişimsel kardiyolog ve kalp cerrahlarına yönelik olarak, kalp hastalıklarında karşılaşılan en zorlu vakaların incelenip çözüme ulaştırılacağı bir eğitim merkezi olarak hizmet vermeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alvimedica'da Yönetim Değişikliği! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alvimedica: Alvimedica yönetim değişikliğiyle piyasa da iş yaptırdığı firmalara olan borçlarını ödememektedir.alacaklı firmalar ardı ardına alacak davalar açmaktadır. 0 0 Yanıtla

Advertisement