Amasya'nın Yeni Milli Eğitim Müdürü İşbaşı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Amasya'nın Yeni Milli Eğitim Müdürü İşbaşı Yaptı

Amasya\'nın Yeni Milli Eğitim Müdürü İşbaşı Yaptı

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Dr. Hüseyin Güneş, “Çalışmalarımız esnasında işbirliği yapabileceğimiz kurum ve kuruluşlarla da ilişkilerimizi en üst seviyede götürmeyi, sivil toplum örgütleri ile de mevzuatımızın el verdiği ölçüler içerisinde destek ve tavsiyelerinden yararlanmayı hedeflemekteyiz” dedi.

21.03.2014 13:55

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Dr. Hüseyin Güneş, "Çalışmalarımız esnasında işbirliği yapabileceğimiz kurum ve kuruluşlarla da ilişkilerimizi en üst seviyede götürmeyi, sivil toplum örgütleri ile de mevzuatımızın el verdiği ölçüler içerisinde destek ve tavsiyelerinden yararlanmayı hedeflemekteyiz" dedi.

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev yaparken yeniden uzun yıllar öğretmen ve yönetici olarak çalıştığı Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü ailesine katılmış olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten 1961 Ünye doğumlu evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Güneş, "Tarih ve kültür şehri Amasya'mızın eğitim ve öğretimine hizmet etmek onur ve sorumluluğunu yüklenmiş bulunuyorum. Bu görevi, milli eğitimimizin paydaşları olan siz öğrenci, veli, öğretmen ve yönetici arkadaşlarımla beraber yürüteceğiz. Paydaşlarımız arasında en büyük fedakarlığı yapan, kendi dert ve tasalarını okul bahçesi dışında bırakarak sevgili öğrencilerimize bir anne baba şefkati ile yaklaşan, saygı değer velilerimizi de bir kardeş, arkadaş olarak muhatap alan öğretmen ve yönetici arkadaşlarımızın gayret ve desteklerinin artarak süreceğine inancım tamdır" diye konuştu.

Çalışmalar esnasında iş birliği yapabilecekleri kurum ve kuruluşlarıyla ilişkileri en üst seviyede götürmeyi, sivil toplum örgütlerinin mevzuatın el verdiği ölçüler içerisinde destek ve tavsiyelerinden yararlanmayı hedeflediklerini anlatan Güneş, "Tüm paydaşlar olarak hedefimiz, bir orkestra düzeni içinde, öğrencilerimizin ilgi ve becerilerini buluşturarak akademik, sosyal, kültürel, sportif alanlardaki yeteneklerinin olabildiğince birlikte geliştirilmesini sağlamaktır. Böylece öğrencilerimizin bireysel ve kolektif başarılarının önünü açmak, dünya ile rekabet edebilecek azim ve kararlılıkta, özgüvene sahip gençler yetiştirmektir. Bu hedefe Anayasamız, Kanunlarımız ve Bakanlığımızın belirlediği politikalar çerçevesinde yürüyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle öğrenci, veli, öğretmen, yönetici ve destek hizmeti görevi yapan tüm ailemize sağlık, mutluluk ve iyi çalışmalar diliyorum" şeklinde konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya'nın Yeni Milli Eğitim Müdürü İşbaşı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement