Spor Federasyonları Başkanları AA'nın 94. Yaşını Kutladı - Son Dakika
Spor

Spor Federasyonları Başkanları AA'nın 94. Yaşını Kutladı

Spor federasyonları başkanları, Anadolu Ajansının 94. kuruluş yıl dönümünü, yayımladığı mesajlarla kutladı.

05.04.2014 10:53  Güncelleme: 11:01

Spor federasyonları başkanları, Anadolu Ajansı'nın (AA) 94. kuruluş yıl dönümünü, yayımladığı mesajlarla kutladı.

Federasyon başkanları, 6 Nisan 1920'de kurulan ve "güvenilir, tarafsız, etik, hızlı" ilkeleriyle dünyanın en etkin 5 ajansından biri olmayı hedefleyen AA'nın 94. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, mesajında, AA'nın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulduğu hatırlatılarak, "Anadolu Ajansı'nın 94. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. 94 yıldır spor, sosyal, ekonomi, günlük ve siyasal, yurttan ve yurt dışından haberleri kamuoyuna ulaştıran Anadolu Ajansı'na nice yıllar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu da AA'nın Türkiye'nin dünyadaki sesi olmaya devam ettiğini belirterek, 94. kuruluş yıl dönümünü kutladığı AA'nın çalışanlarına başarılar diledi.

Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ise AA'nın 94 yıldır yurt içi ve yurt dışındaki haberci ağıyla ulusal ve uluslararası kamuoyuna haber ulaştırdığına işaret ederek, "Türk okçuluğunun tanıtımına, haberleriyle destek veren Anadolu Ajansı'na katkılarından dolayı teşekkür eder, tüm çalışanlarına başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, "Sporumuza desteklerini esirgemeden bugüne kadar yaptığınız katkılarınızın devam edeceği ümidiyle kurumunuzun 94. yıl dönümünü kutlar saygılarımı sunarım" dedi.

Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik de AA ve ekibini tebrik ederek, federasyon olarak başarı dileğinde bulundu.

"AA her zaman yanımızda oldu"

Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen de mesajında, sporun dünyada en iyi tanıtım araçlarından birisi kabul edildiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bu nedenle sportif aktivitelerin ve sporla ilgili gelişmelerin geniş kitlelere duyurulması son derece önemlidir. Cimnastik açısından bu duyuruların yapılması aşamasında her zaman yanımızda olan Anadolu Ajansı'nın bu özel gününü kutluyor, başarılarının artarak devamını diliyorum."

Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal da AA'nın dünyada ve Türkiye'de gelişen her türlü olayların toplumlara ulaştırılmasında önemli görevler üstlendiğini belirterek, "Ülkemizin ulusal haber ajansı olan kurum Anadolu Ajansı'nın 94. kuruluş yıl dönümünü şahsım ve tüm Judo camiası adına kutlar, başarılarınızın devamını dilerim" ifadesini kullandı.

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ise milli mücadele döneminde önemli bir misyon üstlenen AA'nın her geçen gün etkisini ve önemini artırdığını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizin en köklü kurumlarından olan Anadolu Ajansı, her zaman Türk sporunun yanında olmuş ve gelişmesine katkıda bulunmuştur. Tarafsız yayın anlayışıyla 'Türk sporunun da sesi' olan Anadolu Ajansı'nın 94. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm çalışanlarına başarı ve kolaylıklar diliyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Federasyonları Başkanları AA'nın 94. Yaşını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement