Anadolujet Botaş Cup Takımları Akşam Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Anadolujet Botaş Cup Takımları Akşam Yemeğinde Buluştu

Anadolujet Botaş Cup Takımları Akşam Yemeğinde Buluştu

Anadolujet Botaş Cup 12 Turnuvası’na katılan takımlar akşam yemeğinde bir araya geldi.

28.09.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolujet Botaş Cup 12 Turnuvası'na katılan takımlar akşam yemeğinde bir araya geldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla Seyhan Oteli'nde düzenlenen akşam yemeğine, Botaş Spor Kulübü Başkan Vekili Ramazan Bulut ve Yönetim Kurulu üyesi Gazi Çelik, Adana Büyükşehir Belediyesi temsilcisi Adana Aski Genel Menajeri Fatih Yücel, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, Adana Botaş, Adana Aski, Mersin BŞB, Hatay BŞB, Fenerbahçe, Ordu, Samsun Canik Belediye, Abdullah Gül Üniversitesi yöneticileri, teknik ekip ve sporcuları katıldı.

Botaş Spor Kulübü Başkan Vekili Ramazan Bulut, bu yıl 12.si gerçekleşen Anadolujet Botaş Cup'ın çok renkli ve çekişmeli geçtiğini belirterek, turnuvaya katkılarından dolayı Adana Büyükşehir Belediyesi, Genclik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Anadolujet, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Spor Yazarları Derneği ( TSYD ) Adana Şubesi ve katılan tüm takımlara teşekkür etti.

Adana Aski Genel Menajeri Fatih Yücel ise, Botaş Cup Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin en önemli ve en ciddi turnuvasından birisi olduğunu böylesine güzel bir turnuvaya katılmaktan ve destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolujet Botaş Cup Takımları Akşam Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement