Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Çanakkale'ye Büyük Destek - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Çanakkale'ye Büyük Destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale'deki 6 belediyeye otobüs ve vidanjör verilmesi konusunda protokol imzalandı.

14.04.2015 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale'deki 6 belediyeye otobüs ve vidanjör verilmesi konusunda protokol imzalandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan protokol töreninde Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayları Bülent Turan, İsmail Kaşdemir, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık bazı belediye başkanları katıldı.

Bülent Turan törende yaptığı konuşmada, "Bizim bir prensibimiz var. Biz söz verip işi sonuçlandırırız. AK Parti'nin çalışma vizyonu, çalışma disiplini budur. Belediyelerimizin ihtiyacını karşılayan Başkanımız Melih Gökçek'e çok teşekkür ediyoruz. Çanakkalemizin hangi sorunu, eksiği varsa bunlar için Ankara'da kapı kapı gezeceğiz. En hızlı şekilde bu eksikleri gidereceğiz. Bu araçlar ilçelerimizin garajında dursun diye değil, ilçemizdeki tüm STK'ların, öğrencilerimizin, kadınların faaliyetlerinde, tarihi gezilerde, etkinliklerde kullanılması için alınmıştır. Bunlar daha başlangıç" dedi.

Turan, Kaşdemir, AK Parti İstanbul Milletvekili Kıyıklık ve belediye başkanlarından oluşan heyet görüşmeden memnun ayrıldıklarını belirtirken, Çanakkale Belediyelerine destek olmalarından dolayı Başkan Melih Gökçek'e teşekkürlerini iletti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Çanakkale'ye Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement