Ankara Minik Öğrencilere Gerçeğini Aratmayan Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Güncel

Ankara Minik Öğrencilere Gerçeğini Aratmayan Yangın Tatbikatı

Ankara Minik Öğrencilere Gerçeğini Aratmayan Yangın Tatbikatı

Minik öğrencilere gerçeğini aratmayan yangın tatbikatı ANKARA Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı İtfaiye Grup Amirliği tarafından Şefkat dünyası kreşi minik öğrencilerine yangın tatbikatı gerçeğini aratmazken, itfaiye binası ve araç ve gereçleri tanıtıldı.

09.10.2015 15:03

Minik öğrencilere gerçeğini aratmayan yangın tatbikatı

ANKARA Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı İtfaiye Grup Amirliği tarafından Şefkat dünyası kreşi minik öğrencilerine yangın tatbikatı gerçeğini aratmazken, itfaiye binası ve araç ve gereçleri tanıtıldı.

İtfaiye ekipleri, minik öğrencilere itfaiye tişörtü ve şapkası giydirilirken, önce yanan ateşe itfaiye ekiplerinin müdahalesi gösterildi. Daha sonra itfaiye araçlarının tanıtımı yapıldı. İtfaiye ekipleri tarafından itfaiye aracından su hortumu ile su tutturulan öğrencilere kısa tur aptırılarak itfaiye araçlarını tanıdılar. Ankara Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı İtfaiye Grup Amirliği yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, itfaiye haftası nedeniyle kreş öğrencilerine yangın tatbikatı verildiği hatırlatılırken, "Öğrencilerimiz yangın konusunda bilgi sahibi oldular. Katılımlarından dolayı teşekür ederiz" denildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı İtfaiye Grup Amiri Mustafa Yazı ise hafta nedeniyle öğrencilerin olası bir yangına nasıl müdahale edilebileceğinin tatbiki olarak gösterildiğini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Minik Öğrencilere Gerçeğini Aratmayan Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement