Antalya Antakya Medeniyetler Korosu, Expo 2016'da Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Antalya Antakya Medeniyetler Korosu, Expo 2016'da Konser Verdi

Antalya Antakya Medeniyetler Korosu, Expo 2016\'da Konser Verdi

Antakya Medeniyetler Korosu, EXPO 2016'da konser verdiEXPO 2016 Antalya'da kültürel etkinlikler kapsamında Antakya Medeniyetler Korosu sahne aldı.

26.04.2016 18:08

Antakya Medeniyetler Korosu, EXPO 2016'da konser verdi

EXPO 2016 Antalya'da kültürel etkinlikler kapsamında Antakya Medeniyetler Korosu sahne aldı. Konseri Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yanı sıra, EXPO 2016 Antalya'nın yerli ve yabancı ziyaretçileri de ilgiyle izledi.

Açıldığı ilk günden beri ziyaretçi akınına uğrayan EXPO 2016 Antalya'da, dünyaca ünlü Antakya Medeniyetler Korosu konser verdi. Konserin gerçekleştiği küçük amfitiyatronun sahnesi de Hatay ruhunu yansıtacak şekilde hazırlandı.

Farklı dinlere mensup Hataylı vatandaşlardan oluşan ve tüm dünyada adından başarıyla söz ettiren Antakya Medeniyetler Korosu'nun konseri ilgiyle izlendi. Birbirinden güzel ezgileri ve farklı dinlere ait ilahileri seslendiren Antakya Medeniyetler Korosu, EXPO 2016'ya renk kattı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, EXPO 2016 Antalya sergi alanında 'Türkiye tema bahçeleri' için ayrılan alanda tarihi Antakya Evi'nde de kenti tanıtıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin 'Şehirler'in En İyi Uygulamaları' etkinliği kapsamında da 'Asi Nehri Güzelleşiyor', 'Antakya İnsan- Şehir', 'Gazella Gazella Eko Parkı Köy Okulu ve Müzesi Projesi' ile 'Okeanus Tethys Replika Sergisi' de EXPO 2016 Antalya'da yer alıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Antakya Medeniyetler Korosu, Expo 2016'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement