Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı

Antalya Büyükşehir Belediyesinin mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı.

08.05.2014 18:53

Antalya Büyükşehir Belediyesinin mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı.

ASAT binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, 2013 yılı idari faaliyet raporu görüşüldüğü sırada tartışmalar yaşandı. AK Parti Sözcüsü Bahattin Bayraktar, faaliyet raporuyla ilgili yaptığı konuşmada, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın tarafından yapılan şemsiyeli sokak, fiskiyeli yol gibi bazı yatırımların gereksiz yatırım olduğunu ve bu sebeble de belediyenin zarara uğratıldığını söyledi.

Bayraktar, 5 yıl önce bedava elektirik vadiyle Mustafa Akaydın tarafından yapılan tesis ile Antalya'nın kaynaklarının boşa harcandığını belirterek, "Büyükşehir Belediyesi'nden her kesim vatandaşın alacağı var. Belediye icralık oldu ve belediyenin mali bütçesi bozuldu" dedi.

Bayraktar'ın konuşmasının ardından CHP'li meclis üyeleri Bayraktar'a tepki göstererek, Akaydın ile ilgili konuşmaların mecliste konuşulmaması gerektiğini savundu.

Daha sonra meclis, Büyükşehir Belediyesinde görev yapacak danışmanlara görev süresince ödenecek ücretlerle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu'nu oy çokluğuyla kabul etti.

Toplantı öncesi kabul edilen 15 önerge ve diğer maddeler ise ilgili komisyonlara gönderildi. Meclis, pazartesi günü tekrar toplanacak. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement