Antalya'da Şiddetli Yağış ve Fırtına Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Şiddetli Yağış ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji, Antalya için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı yaptı.

12.01.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji, Antalya için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı yaptı.

Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı uyarıda, "Pazartesi sabah saatlerinden itibaren Antalya genelinde başlayacak olan yağışların Pazartesi günü il genelinde kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 mm), Salı günü ise Antalya şehir merkezi ve batı ilçelerinde ( Konyaaltı, Kemer, Kumluca, Finike, Demre, Kaş, Elmalı ve Korkuteli) çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olması beklenmektedir" denildi.

Rüzgarın bugün akşam saatlerinden itibaren güneydoğu yönlerden fırtına şeklinde esmesinin tahmin edildiği bildirilen uyarıda, "Fırtına Çarşamba sabah saatlerinde etkisini kaybedecektir. Şiddetli yağış ve fırtınanın oluşturabileceği sel, ani su baskını, hortum, soba zehirlenmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın ve yetkililerin tedbirli olmaları gerekmektedir" ifadesine yer verildi.

esmesi beklenmektedir. Fırtınanın Çarşamba sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtınanın oluşturacağı olumsuz şartlara karşı başta denizci ve balıkçılarımız olmak üzere yetkililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Şiddetli Yağış ve Fırtına Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement