Antalya Valiliğine Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Antalya Valiliğine Ziyaretler

Antalya Valiliğine Ziyaretler

Antalya Valisi Muammer Türker’i Azerbaycan Bakü Hazar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Rektörü Prof Dr. Hamlet İsahanlı ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Genel Müdürü Erol Güngör ayrı ayrı ziyaret etti.

20.11.2015 14:01

Antalya Valisi Muammer Türker'i Azerbaycan Bakü Hazar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Rektörü Prof Dr. Hamlet İsahanlı ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Genel Müdürü Erol Güngör ayrı ayrı ziyaret etti.

Antalya Valisi Muammer Türker'i ilk olarak Azerbaycan Bakü Hazar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Rektörü Prof. Dr. Hamlet İsahanlı ve beraberindekiler ziyaret etti. Vali Türker'e teşekkür eden Prof. Dr. Hamlet İsahanlı Hazana Övgü şiir kitabını hediye etti.

Daha sonra TÜRÇEV Genel Müdürü Erol Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Muammer Türker'i ziyaret etti. Vali Türker, 1993 yılında, Turizm Bakanlığı önderliğinde, Mavi Bayrak Programı'nın ülkemizde de başlatılabilmesi amacı ile kurulan TÜRÇEV yöneticilerini kabulünde çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Türkiye'nin 436 mavi bayrakla dünyada 2. olduğunu kaydeden TÜRÇEV Genel Müdürü Erol Güngör de, mavi bayraklı plajlardan 200'ünün Antalya'da bulunduğunu belirterek desteklerinden dolayı Vali Türker'e bir plaket takdim etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Valiliğine Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement