Antalya Valisi Türker Alanya'da - Son Dakika
Güncel

Antalya Valisi Türker Alanya'da

Antalya Valisi Muammer Türker, "Sivil toplum kuruluşları ile el birliği içerisinde çalışmak kamu kurum kuruluşlarına güç katar" dedi.

05.04.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Muammer Türker,

"Sivil toplum kuruluşları ile el birliği içerisinde çalışmak kamu kurum kuruluşlarına güç katar" dedi.

Alanya ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Vali Türker, emniyet güçlerinin terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiği operasyonda şehit düşen polislerin ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Hasan Tanrıseven, İl Jandarma Alay Komutanı Ahmet Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile ilk olarak Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Coşkun Nazilli'nin ailesine taziyelerini iletti.

Türker, daha sonra Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Dargeçit İlçe Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un, ardından da Mardin'in Midyat ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit düşen polis Abdullah Ümit Sercan'ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Türker, devlet olarak şehitlerin ailelerine gereken ne varsa yapılacağını belirterek, "Bu acılar milletimizin acısı. Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun" dedi.

Türker ardından ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve turizmciler ile bir araya gelerek yeni turizm sezonu öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'na yaptığı ziyarette konuşan Türker, "Sivil toplum kuruluşları ile el birliği içerisinde çalışmak kamu kurum kuruluşlarına güç katar" dedi.

Son olarak Alanya Turistik İşletmeciler Derneğini ziyaret eden Türker, burada yaptığı konuşmada, "Alanya'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve turizmciler ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak istedik. Bu anlamda Alanya'da alternatif turizmin gelişmesinde fayda var. Alanya'nın yanı sıra Gazipaşa'nın da turizm alt yapısını değerlendirerek kitle turizmin gelişmesinde fayda umuyoruz. İyi bir turizm sezonu geçirmenizi diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya Valisi Türker Alanya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement