Araban Belediyesi 2 Bin 600 Kişilik İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Araban Belediyesi 2 Bin 600 Kişilik İftar Yemeği Verdi

Araban Belediyesi 2 Bin 600 Kişilik İftar Yemeği Verdi

Araban Belediyesi, ‘’Aynı Sofrayı Paylaşalım’’ geleneksel iftar yemeğine 2 bin 600 kişi katıldı.

06.07.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araban Belediyesi, "Aynı Sofrayı Paylaşalım" geleneksel iftar yemeğine 2 bin 600 kişi katıldı.

Programa, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve beraberindeki AK Partili heyet, Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban Cumhuriyet Savcısı Hacı Ömer Koyuncu, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler, Suvarlı Beldesi Belediyesi Başkanı Mehmet Korkmaz, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Mehmet Turgud, Araban AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu başlanları ve ilçe merkezi ile ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki 2 bin 600 civarında vatandaş katıldı.

İftardan sonra bir konuşma yapan Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir, "Araban Belediyesi olarak, "Aynı Sofrayı Paylaşalım" geleneksel iftar yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran AK Parti Gaziantep Milletvekili Sayın Mehmet Erdoğan'a ve tüm misafirlerimiz ile siz değerli Arabanlı hemşehrilerime teşekkür ederim. İçerisinde bulunduğumuz coğrafyada yaşanan iş kargaşalar ve savaşların sıkıntısı içerisinde bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Araban Belediyesi Başkanı olarak içerisinde bulunduğumuz coğrafyadaki Müslüman ülkelerde yaşanan iç kargaşa ve savaşların biran önce sonlandırılıp akan Müslüman Türk kanının durmasını temenni ediyorum" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, "Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir'in düzenlemiş olduğu "Aynı Sofrayı Paylaşalım" geleneksel iftar yemeğini düzenleyip bizleri bir araya getirdiği için Başkan Özdemir'e teşekkür ederim. Başkan Özdemir'in anlattığı gibi şu mübarek Ramazan ayında içerisinde bulunduğumuz coğrafyadaki Müslüman ülkelerdeki iç kargaşa ve savaşlardan AK Parti olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Çünkü, o ülkelerde Müslüman kanı akıyor bu yüzden rahatsızız. Bölgede bir yeni devlet kurma hayalleri peşinde olanlar var. Biz AK Parti olarak bunların bu hayallerini gerçekleştirmelerine asla müsaade etmeyiz. Geçtiğimiz 7 Haziran'da bir seçim geçirdik. Seçimde, yenine AK Parti olarak birinci parti seçildik, ama tek başına hükümet kuracak çoğunluğa kavuşamadık. Seçmen böyle istedi, seçmenin isteğine de razı olmak zorundayız. TBMM Başkanını seçtik, önümüzdeki günlerde de CHP ve MHP ile görüşmeler yaparak bir koalisyon hükümeti kurma çabası içerisine gireceklerini söyleyen Erdoğan, AK Parti olarak CHP ve MHP ile koalisyon hükümeti kurulması için başlatacağımız turlarda başarılı olamazsak ondan sonraki süreçte de yeniden millete gideceğiz, yani yeniden seçime gideceğiz" şeklinde konuştu.

İftar sonrasında Hayber İlahi Grubu'nun seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerin ardından semah gösterisi yapıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban Belediyesi 2 Bin 600 Kişilik İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement