Arda Maçtan Sonra Acun Ilıcalı'ya Sarıldı - Son Dakika
Spor

Arda Maçtan Sonra Acun Ilıcalı'ya Sarıldı

Türkiye, İzlanda'yı 1-0 mağlup edip EURO 2016'ya giderken Arda Turan gelen büyük zaferin ardından Acun Ilıcalı'ya sarıldı.

14.10.2015 08:52  Güncelleme: 08:57

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde A Grubu'ndaki 10. ve son maçında Konya'da konuk ettiği İzlanda'yı 1-0 yenen Türkiye, grubunu üçüncü sırada tamamladı ve "en iyi üçüncü" kontenjanından Fransa'daki finallere direkt katılma hakkını kazanırken Arda Turan, maçtan sonra tribünde karşılaşmayı takip eden yakın dostu Acun Ilıcalı'ya sarılarak büyük bir sevinç yaşadı.

MAÇ BİTTİ ACUN'A SARILDI

Kazakistan'ın Letonya'yı tek golle geçmesi, Çek Cumhuriyeti'nin Hollanda'yı 3-2 mağlup etmesi ve Türkiye'nin de İzlanda'yı 1-0 yenmesiyle birlikte Fransa'ya direkt gitmeye hak kazandık. Turnuva boyunca büyük bir efor sarf eden ve maçtan gözyaşlarına hakim olamayan Arda Turan, Acun Ilıcalı'ya sarılarak büyük bir seviç yaşadı. Maç biter bitmez soluğu tribünde maçı takip eden Acun Ilıcalı'nın yanında alan Arda, yakın dostuyla birlikte doyasıya sevindi.

"HERKES SAVAŞTI VE İNANDI"

Öncelikle Türk milletine tekrar başsağlığı dileyen ve çok mutlu olduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, "Bu çocuklar gerçekten bunu hakettiler. Letonya ile deplasmanda berabere kaldığımızda 3 maçta bir puanı olan bir Türkiye vardı. Çok mücadele ettik, emek verdik. Herkes savaştı ve inandı. Hocama ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' dedi.

"MAÇ OYNAYAMAMAK ÇOK KÖTÜ"

Son dönemlerde oynamayan bir oyuncu olduğunu, bir depar atıp uzun süre dinlenmek zorunda kaldığını vurgulayan Turan, maç oynayamamanın çok kötü bir şey olduğunu, ama arkadaşlarını açığını çok iyi kapattığını kaydetti.

Arda Maçtan Sonra Acun Ilıcalı\'ya Sarıldı

Son Dakika Spor Arda Maçtan Sonra Acun Ilıcalı'ya Sarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Can: Ne simarik adamsin yaa 9 17 Yanıtla
  • ANTROPOLOG: TÜRK,ÜN TÜRK,TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR (türk,ün turk,ten başka dostu neden olmasın?).BANA DOKUNMYAN YILAN BÌN SENE YAŞASIN( bugün sana dokunmayan yılan,ilerde seni de sokacak).HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR(zamanı gelince seni de kendi bacağından asarlar)BİR TÜRK BİR DÜNYA,YA BEDELDİR(???).KAÇANIN ANASI AĞLAMAMIŞ(korkaklık).ALLAH KARDEŞİ KARDEŞ ,AMA KESESİNİ AYRI YARATMIŞ(bencillik) 8 11 Yanıtla
  • kerim 44: varol arda helal olsun bizi sevindirdiniz Allahta sizi sevindirsin 9 0 Yanıtla
  • Davut Ka: EE napak 2 4 Yanıtla

Advertisement