Artvin'e Atanan Emniyet Müdürü Selçuk, Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Artvin'e Atanan Emniyet Müdürü Selçuk, Göreve Başladı

Selçuk: "Artvin’in güvenliği ve asayişi bizim öncelikli görevimizdir"

18.02.2014 17:05

İçişleri Bakanlığı'nın son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Artvin Emniyet Müdürlüğüne atanan Hamdi Selçuk, göreve başladı.

Emniyet Müdürlüğü önünde polisler tarafından karşılanan Selçuk, daha sonra makamına geçerek personelle tanıştı.

Selçuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Artvin'e atanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öncelikle vatandaşa verilen hizmetin kalitesini artırmaya yönelik düşüncesi olduğunu ifade eden Selçuk, "Bunları bir ekip çalışması içerisinde yürüteceğiz. Ekibin başındaki kişi olarak mahiyetimdeki personelimle hem seri hem de kaliteli hizmet sunacak şekilde bir çalışma performansı göstereceğiz. Bizi bu göreve layık gören büyüklerime teşekkür ediyorum. Bu göreve layık olma çabası içinde olacağım" dedi.

Artvin'in güvenliği ve asayişinin öncelikli görevleri olduğunu belirten Selçuk, "Bunun üzerinde hassasiyetle çalışmanın çabasını vereceğiz. Nerede aksaklık var, nerede vatandaşın mağdur olduğu ve mağdur edildiği bir durum varsa bunların üzerine gidip seri şekilde çözümleyerek güvenli bir kent görüntüsü vermenin çabası içerisinde olacağız" konuştu.

Selçuk, Artvin'in Türkiye'nin en güvenilir illerinin başında geldiğini de kaydederek, "Artvin'in en güvenilir iller içerisinde birinci sırada yer alması çabamız olacak. Bunu yine ekibimle birlikte çalışarak başarmak istiyoruz. Kamu hizmeti bir bayrak yarışıdır. Biz bu bayrağı daha ileri götürmenin çabası içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvin'e Atanan Emniyet Müdürü Selçuk, Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement