Asat Kumluca'da İlk Kazmayı Vurdu - Son Dakika
Yerel

Asat Kumluca'da İlk Kazmayı Vurdu

Asat Kumluca\'da İlk Kazmayı Vurdu

Antalya’nın Kumluca ilçesi Karacaören Mahallesi’nde Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Büyükşehir Yasası itibariyle, ilçedeki ilk içme suyu hattına başladı.

21.05.2014 11:29

Antalya'nın Kumluca ilçesi Karacaören Mahallesi'nde Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Büyükşehir Yasası itibariyle, ilçedeki ilk içme suyu hattına başladı.

Karacaören Mahallesi'nde Ömerbeleni mevkinde ASAT ve Kumluca Belediyesi ekipleri ile yürütülen çalışmalarda içme suyunun yetersiz kaldığı Töngüçlüler, Soğucaksu, Veliler ve Musallar bölgelerine 3600 metre uzunluğunda yeni içme suyu irsaliye hattıyla yaklaşık 50 hanenin içme suyuna kavuşturulacağı belirtildi.

Ortak yürütülen içme suyu irsaliye hattının 15 gün içinde bitirilip abone bağlantılarına geçileceğini belirten Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, "ASAT ile birlikte 10 kişilik ekiple yürüttüğümüz Karacaören çalışmalarımız sonlandığında, içme suyu yetersiz olan veya Kumluca'ya gelen içme suyu hattından faydalanamayan mahallelerimizde de çalışmalarımız hız kesmeden sürecek" dedi.

ASAT ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle ilçede büyük işler yapacaklarını belirten Başkan Çetinkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asat Kumluca'da İlk Kazmayı Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement