Asd'den Mondi'ye 'En İyi Ambalaj Tasarımı' Ödülü - Son Dakika
Güncel

Asd'den Mondi'ye 'En İyi Ambalaj Tasarımı' Ödülü

Asd\'den Mondi\'ye \'En İyi Ambalaj Tasarımı\' Ödülü

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'ne bağlı Uzuntarla Mevkii'nde İzmit fabrikası bulunan Mondi Tire Kutsan'ın PepsiCo için geliştirdiği 'Asmalı Stand' ürünü, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen ve Türkiye'nin en iyi ambalaj tasarımlarının ödüllendirildiği yarışmada 'Satış Noktasında Sergileme' kategorisinde yetkinlik ödülüne layık görüldü.

18.11.2014 16:29

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'ne bağlı Uzuntarla Mevkii'nde İzmit fabrikası bulunan Mondi Tire Kutsan'ın PepsiCo için geliştirdiği 'Asmalı Stand' ürünü, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen ve Türkiye'nin en iyi ambalaj tasarımlarının ödüllendirildiği yarışmada 'Satış Noktasında Sergileme' kategorisinde yetkinlik ödülüne layık görüldü. İşlevsel bir rafa hazır ambalaj çözümü olan 'Asmalı Stand', marketlerde sıkrastlanan yetersiz alan soruna sağladığı etkili çözümle ön plana çıkıyor.

Türkiye'de oluklu mukavva ambalaj sektörünün tedarikçisi ve ülkenin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Mondi Tire Kutsan, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Türkiye'nin en iyi ambalaj tasarımlarının ödüllendirildiği yarışmada geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ödül kazandı. PepsiCo için tasarlanan, tek parçadan oluşan işlevsel bir rafa hazır ambalaj çözümü olan "Asmalı Stand", pratik ve güvenilir yapısının yanı sıra kutu içerisindeki ürünlerin 3 taraftan rahatlıkla görülebilir olmasıyla da dikkat çekiyor.

Mondi Tire Kutsan'ın CEO'su Hakan Tiftik, ASD tarafından ödüllendirilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mondi Tire Kutsan olarak müşterilerimize başarılı olmaları için katkıda bulunan mükemmel ambalaj çözümleri üretmek ve birlikte yenilikçi ürünler geliştirmek bizim temel iş prensibimizi özetlemektedir. PepsiCo için geliştirdiğimiz "Asmalı Stand", tamamen müşterimizin ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilmiş bir üründür. PepsiCo bu ürün sayesinde "ürün sergileme standlarında ekstra bir raf ihtiyacı doğmadan daha fazla ürün sergileyebilmektedir" diye konuştu.

Mondi Grubu'nun Oluklu Mukavva Ambalaj iş kolunda faaliyet gösteren Mondi Tire Kutsan, Türkiye'de 4 kutu ve 1 kağıt fabrikası, 1000 çalışanı ve 700'ü aşkın müşterisi Türk oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider tedarikçisi konumunda. Mondi Tire Kutsan'ın, İzmir Tire, İzmit, Adana ve Karaman'da 4 kutu ve Tire'de kağıt fabrikası bulunuyor. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asd'den Mondi'ye 'En İyi Ambalaj Tasarımı' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement