Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik AB'nin Geleceği İçin En Büyük Tehlike Yabancı Düşmanlığı -1 - Son Dakika
Güncel

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik AB'nin Geleceği İçin En Büyük Tehlike Yabancı Düşmanlığı -1

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik AB\'nin Geleceği İçin En Büyük Tehlike Yabancı Düşmanlığı -1

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik AB'nin geleceği için en büyük tehlike yabancı düşmanlığı-Çavuşoğlu, PKK ve YPG Avrupa'nın merkezinde kampanya yapabiliyor, çifte standart var.Ender DURUEL, BRÜKSEL (DHA) - AB ile üyelik müzakerelerinde 33 numaralı 'Mali ve Bütçesel Hükümler' faslı bugün Brüksel'de açıldı.

30.06.2016 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik AB'nin geleceği için en büyük tehlike yabancı düşmanlığı

-Çavuşoğlu, PKK ve YPG Avrupa'nın merkezinde kampanya yapabiliyor, çifte standart var.

Ender DURUEL, BRÜKSEL (DHA) - AB ile üyelik müzakerelerinde 33 numaralı 'Mali ve Bütçesel Hükümler' faslı bugün Brüksel'de açıldı. Faslın müzakerelere açılması için düzenlenen imza töreninden sonra ortak basın toplantısı düzenlendi.

Brüksel'deki AB Konseyi'nde gerçekleştirilen Hükümetlerarası Katılım Konferansına, Türkiye adına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ve Maliye Bakanı Naci Ağbal katıldı.

Program kapsamındaki konuşan Çelik, AB'nin geleceği için en büyük tehlike yabancı düşmanlığı. Avrupa kendi sorununa çözüm bulmadan umut veremez dedi.

SORU - CEVAP BÖLÜMÜ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PKK'yı terör örgütleri listesinden çıkarabilmek için çalışan parlamenterler var. PKK ve YPG Avrupa'nın merkezinde kampanya yapabiliyor, çifte standart var. Bugün Avrupa'da DAEŞ'in insan ve uyuşturucu kaçakçılığına nasıl izin verilmiyorsa, PKK'nın da bu uygulamalarına izin verilmemesi lazım. dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik AB'nin Geleceği İçin En Büyük Tehlike Yabancı Düşmanlığı -1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement