Avrupa Milletler Kupası Başlıyor - Son Dakika
Spor

Avrupa Milletler Kupası Başlıyor

Avrupa Milletler Kupası Başlıyor

Büyükler Avrupa Milletler Kupası, Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak.

26.02.2014 17:09

Büyükler Avrupa Milletler Kupası, 8-11 Kasım tarihlerinde Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak.

"Hedefim hat-trick yapmak"

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Ali Gürbüz'ün dopingli çıkmasının ardından altın kemerin verildiği İsmail Balaban: "Hedefim 3 yıl üst üste başpehlivanlığı kazanarak kemerin ebedi sahibi olmak"

Her kategoride Avrupa'nın en iyi 6 ülkesinin davet edildiği Avrupa Milletler Kupasına, Türkiye grekoromen ve serbest stillerde katılacak.

Kupada müsabakalar, 9 Kasım'da başlayacak ve 10 Kasım'da sona erecek. Katılımcı ülkeler, 11 Kasım Pazartesi günü ise ülkelerine dönecek.

Türkiye, müsabakalarda serbest stil 55 kiloda Süleyman Atlı, 60 kiloda Recep Topal, 66 kiloda Selahattin Kılıçsallayan, 74 kiloda Soner Demirtaş, 84 kiloda Fatih Erdinç, 96 kiloda İbrahim Bölükbaşı ve 120 kiloda Taha Akgül, grekoromen stilde ise 55 kiloda Şerif Kılınç, 60 kiloda Mustafa Sağlam, 66 kiloda Atakan Yüksel, 74 kiloda Emrah Kuş ve Şeref Tüfenk, 84 kiloda Ahmet Yıldırım, 96 kiloda Cenk İldem ve 120 kiloda Rıza Kayaalp ile mücadele edecek.

Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, şampiyonayı izlemek ve sporcuların performanslarını yerinde görmek üzere 8 Kasım'da Moskova'ya gidecek.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Avrupa Milletler Kupası Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement