Aydın - CHP'li Çerçioğlu Kadın Şoför Arıyor - Son Dakika
Güncel

Aydın - CHP'li Çerçioğlu Kadın Şoför Arıyor

Aydın - CHP\'li Çerçioğlu Kadın Şoför Arıyor

CHP'li Çerçioğlu kadın şoför arıyor AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, Koçarlı ilçesindeki mahallelere yaptığı ziyarette, toplu ulaşım için yeni belediye otobüsleri satın aldıklarını, 'E' sınıfı ehliyeti olan kadın şoför aradıklarını söyledi.

30.04.2015 14:30

CHP'li Çerçioğlu kadın şoför arıyor

AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, Koçarlı ilçesindeki mahallelere yaptığı ziyarette, toplu ulaşım için yeni belediye otobüsleri satın aldıklarını, 'E' sınıfı ehliyeti olan kadın şoför aradıklarını söyledi.

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı'nın Bıyıklı ve Yeniköy mahallerini ziyaret etti. İlk ziyaretini gerçekleştirdiği Bıyıklı'da davul ve zurnayla eşliğinde karşılanan CHP'li Çerçioğlu'na, özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Halka hitap eden Çerçioğlu, "Burada daha önce otobüs sözü vermiştim. Şimdi de bu söz verdiğim otobüsleri satın aldım. Koçarlı'dan başlayarak bu yol hattından, Söke'ye kadar yolcu taşınacak. Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsler üç hafta içinde hizmete başlıyor. Sizlere şimdiden bu müjdeyi veriyorum. Ancak Bıyıklı'da E ehliyeti olan kadın sürücü arıyoruz. Eğer varsa işi hemen hazır. Buradan geçecek otobüste sizden biri olan kadın şoför sizleri taşıma imkanı sahip olacak. Kadın şoför buradaki halkı taşımaya yakışır" dedi.

ŞİKAYETLERİ DİNLEDİ

Ardından vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Çerçioğlu, su faturalarının yüksek geldiğinin söylenmesi üzerine bazı kuyuların pompalama sisteminin elektrikle çalıştığını, bunun da faturalara yansıdığını belirtti. Yolların bozuk olduğunun belirtilmesi üzerine de Çerçioğlu, danışmanlarına talimat vererek sorunun acilen çözüme kavuşturulmasını istedi. Ucuz ekmek de talep edilen Çerçioğlu, "Efeler'de ve bazı ilçelerde Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak halk ekmek satışlarımız 50 kuruştan devam ediyor. Size söz veriyorum buraya da en kısa sürede halk ekmeği kuracağım" dedi.

KAPATILAN BELEDİYENİN ARAZİLERİNİ SORDU

Bıyıklı'dan sonra Yeniköy Mahallesi'ne geçen Özlem Çerçioğlu'na Arnavut böreği ikramında bulunuldu. Burada da 'E' sınıfı ehliyetli kadın sürücü isteyen Çerçioğlu, "Şu an elimde Yeniköy Belde Belediyesi kapatılmadan önce hazine arazileri olan tarlalar vardı, bunlar nerelere gitti. Yeniköydeki araziler sizlerin atalarınızdan kalan arazilerdir veya vergilerinizle alınan mallardır. Bu mallar hazineye, İçişleri Bakanlığına, Diyanet İşlerine gitmişte gitmiş. Bu mallar burada kalsaydı; biz bunların üzerine park yapsaydık, sosyal tesis yapsaydık daha iyi olmaz mıydı. Bize bir şey vermedikleri gibi daha elimizdeki malları aldılar. Buraya AK Parti milletvekilleri geldiği zaman bunların nereye gittiğinin hesabını sorun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın - CHP'li Çerçioğlu Kadın Şoför Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • serpil: Akp ye kimse hesap soramaz çönkü yapılan hizmetti kimse inkar edemez biz vatandaşlar imefenin eziriydik şimdi her şey yolunda devam ediyor yaşa akp Allah sizlerden razı olsun oyumuz akp ye 0 0 Yanıtla

Advertisement