Aydın'dan Halk Oyunlarında Türkiye'de Bir İlk - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Halk Oyunlarında Türkiye'de Bir İlk

Aydın\'dan Halk Oyunlarında Türkiye\'de Bir İlk

Aydın’ı Kulüpler Arası Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden Elifname Gençlik ve Spor Kulübü, dördüncü kez birinci olarak bir ilke imza attı.

30.06.2014 10:05

Aydın'ı Kulüpler Arası Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda temsil eden Elifname Gençlik ve Spor Kulübü, dördüncü kez birinci olarak bir ilke imza attı.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından, 24 Haziran 2014 tarihinde İstanbul Küçükçekmece'de Kulüpler Arası Yıldızlar Türkiye Şampiyonası yapıldı. Şampiyonaya Aydın'ı temsilen geçen 3 yılın Türkiye Şampiyonu olan Kuşadası Elifname Gençlik ve Spor Kulübü katıldı. Yapılan şampiyonada Kuşadası Elifname Gençlik ve Spor Kulübü 90,78 puanla yine Türkiye Şampiyonu oldu. İkinciliği 90,00 puanla Kırklareli ekibi ve üçüncülüğü 88,60 puanla ile Van ekibi elde etti.

Bu şampiyonlukla beraber Kuşadası Elifname Gençlik ve Spor Kulübü, üst üste 4 yıl Türkiye Şampiyonu olarak kulüpler tarihinde bir ilke imza attı.

Ekibi elde ettikleri başarıdan ötürü kutlayan Gençlil Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, "Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimizi en iyi şekilde temsil eden Kuşadası Elifname Gençlik ve Spor Kulübü'nü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Halk Oyunlarında Türkiye'de Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement