Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

Nazilli ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bin 92 kök kenevir ele geçirildi.

24.05.2016 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bin 92 kök kenevir ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ilçede uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine başlattığı çalışmada F.K'nin Sevindikli Mahallesi Mergen Çayı mevkisinde yetiştirdiği hint kenevirini sulama yaptığı sırada gözaltına aldı.

F.K, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Aydın'da "Hayat Boyu Öğrenme" kursu

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Hayat Boyu Öğrenme" kursunun dördüncüsü, düzenlenen etkinlikle başladı.

Forum Aydın Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte kadınlar, dikiş, nakış ve el işleri ile halkın gözlerine hitap etmelerinin yanı sıra elleriyle hazırladıkları lezzetli ürünleriyle de damaklara tat verecek.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı.

Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde yapılan toplantıda görev dağılımı gerçekleştirildi.

Murat Kaplan başkanlığındaki Nazilli Belediyespor yönetim kurulunda başkan vekilliklerine Ziya Aksüt, Nevzat İzgü ve Yaşar Gözdaş, As Başkanlıklara Erol Karakuş, Mehmet Koşar, Hasan Güney ve Aziz Cemalbey, muhasip üyeliğe Zafer Kun seçildi.

Nazilli Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Özgen Türker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Onursal Başkanımız Haluk Alıcık ile yönetim kurulu üyeleri olarak yaptığımız toplantıda 50. yılımıza özel bir hedef çizdik. Bunu yarın düzenleyeceğimiz basın toplantısında en ince ayrıntılarına kadar anlatacağız. Ayrıca yönetim kurulumuzun görev dağılımını yaptık ve transfer komitemizi oluşturduk" diye konuştu.

- GEKA 82'nci Yönetim Kurulu Toplantısını Kuşadası'nda gerçekleştirdi

Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) 82'nci Yönetim Kurulu Toplantısı, GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Denizli Valisi Şükrü Kocatepe başkanlığında Kuşadası'nda yapıldı.

Vali Kocatepe, burada yaptığı konuşmada, ajansın son bir ayda gerçekleştirdiği faaliyetleri gözden geçireceklerini ve ilerki dönemde yapılması planlanan proje ve etkinlikleri görüşeceklerini belirtti.

Bölgenin deniz turizminde canlılığının artırılması amacıyla Muğla Deniz Turizmi Stratejisi Çalıştay'nı 13-15 Mayıs'ta Fethiye'de Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve Deniz Turizm Birliği ile ortaklaşa düzenlediklerini hatırlatan Kocatepe, "Çalıştayda, deniz turizminin kapsamlı olarak ele alınarak sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı. Yapılan çalışmanın raporu önümüzdeki haftalarda kamuoyuyla paylaşılacak." diye konuştu.

Toplantıya, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Muğla Valisi Amir Çiçek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Genel Sekreter Süleyman Alata katıldı.

- Çine'de "Hayalimdeki Çin" yarışması

Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Gizem Mucan, UBİKAV Vakfı'nın düzenlediği "Hayalimdeki Çin" adlı resim yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Mucan, 2 bin lira para ödülü ve 10 günlük Çin seyahati kazandı.

Gizem Mucan, gazetecilere yaptığı açıklamada, gerçekleştirmek istediği hayallerinden birisinin de Çin'e gitmek olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement