Aydıncık 16.uluslararası Kültür, Turizm ve Kazankaya Kanyonu Festivali - Son Dakika
Yerel

Aydıncık 16.uluslararası Kültür, Turizm ve Kazankaya Kanyonu Festivali

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde, geleneksel olarak düzenlenen Aydıncık 16. Uluslararası Kültür, Turizm ve Kazankaya Kanyonu Festivali'nin 13-14 Haziran'da gerçekleştirileceği bildirildi.

09.06.2015 17:39

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde, geleneksel olarak düzenlenen Aydıncık 16. Uluslararası Kültür, Turizm ve Kazankaya Kanyonu Festivali'nin 13-14 Haziran'da gerçekleştirileceği bildirildi.

Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl içerisinde vatandaşların sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunmak amacıyla Aydıncık 16. Uluslararası Kültür, Turizm ve Kazankaya Kanyonu Festivali'ni düzenleyeceklerini söyledi.

Festivalin hazırlıkların tamamlandığını belirten Koçak, "13-14 Haziran'da kutlayacağımız festivalimizde birbirinden güzel farklı eğlence programlarımız olacak. Festivalin birinci gününde ilçemizde çıkartılan ametist taşının sergisi ve kanyon gezisi olacak. Akşamları ise sanatçılarımız Gökhan Ay, Murat Balaban, Mihriban Türkmen, Halis Çaşkurlu festivalimize ayrı renk katacak. 13-14 Haziran'da gerçekleştireceğimiz festivalimize herkesi davet ediyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydıncık 16.uluslararası Kültür, Turizm ve Kazankaya Kanyonu Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement