Aydoğan: "Yeşilyurt'u Hep Birlikte Yöneteceğiz" - Son Dakika
Yerel

Aydoğan: "Yeşilyurt'u Hep Birlikte Yöneteceğiz"

Aydoğan: "Yeşilyurt\'u Hep Birlikte Yöneteceğiz"

Yeşilyurt Belediye Başkan aday adayı Hasan Aydoğan, Ticaret Borsası ve Sıtmapınarı esnafını ziyaret etti.

03.11.2013 13:04

Yeşilyurt Belediye Başkan aday adayı Hasan Aydoğan, Ticaret Borsası ve Sıtmapınarı esnafını ziyaret etti.

AK Parti'den Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı olan Hasan Aydoğan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Aydoğan, seçim çalışmaları kapsamında Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Gürsel Özbey'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Aydoğan, "5 yıldır Bostanbaşı Belediye Başkanlığı görevimizi devam ettiriyoruz. Malatya'mızın büyükşehir olması sebebiyle Battalgazi ve Yeşilyurt olmak üzere iki merkez ilçe oluştu. Bu anlamda Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığımızı açıkladık. Bu vesileyle sivil toplum kuruluşları, dernek, vakıf, esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz" dedi.

Aydoğan, bilgi birikimi ve tecrübelerini Yeşilyurt'a hizmet için kullanmak istediklerini kaydederek, "Malatya bu şekilde kabuğunu yırtacak ve beklediği özlemi bulmuş olacak. Bu anlamda da ilçelerimizi büyükşehirden ayrı düşünme şansımız yok. Plan bütünüyle, şehrin yapılaşmasıyla ilgili iki büyük ilçemiz, büyükşehir belediyesi ile birlikte yapacak. Sivil toplum kuruluşları, dernek, vakıf, esnaf ve vatandaşlarımızla birlikte Yeşilyurt'u yöneteceğiz. Problemlerimizi birlikte tartışıp, çözüm arayacağız" ifadelerini kullandı.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ise, Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Aydoğan'a çalışmalarında başarılar dileyerek, "Malatya Büyükşehir oldu. Bu anlamda da Battalgazi ve Yeşilyurt olmak üzere çok büyük ölçekli iki merkez ilçe oluşturuldu. Hasan Aydoğan Başkanımız da Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı olarak bizleri ziyaret etti. Biz inanıyoruz ki, görev size verildiği takdirde, kazanmış olduğunuz deneyim ve tecrübeyle bunun üstesinden geleceksiniz" diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Aydoğan, Ticaret Borsası'nı ziyaretinin ardından Sıtmapınarı esnafıyla bir araya geldi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydoğan: 'Yeşilyurt'u Hep Birlikte Yöneteceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement