Ayık'ın Cansız Bedenine 6. Günde Ulaşıldı - Son Dakika
Güncel

Ayık'ın Cansız Bedenine 6. Günde Ulaşıldı

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün beldesinde menfez temizliği yaparken ani su baskını nedeniyle Kürtün Baraj gölüne sürüklenen Ekrem Ayık’ın cansız bedenine ulaşıldı.

15.02.2015 10:58

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün beldesinde menfez temizliği yaparken ani su baskını nedeniyle Kürtün Baraj gölüne sürüklenen Ekrem Ayık'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı, Özel Asayiş Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Gümüşhane, Erzurum ve Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Jandarma, Rize Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama ve Kurtarma Müdürlüğü ile Trabzon'dan gelen özel bir firma ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde bugün sabah saatlerinde Ayık'ın cansız bedeni kıyıdan yaklaşık 100 metre mesafede bulundu.

Gümüşhane'nin düşman işgalinin 97. yıl dönümü etkinlikleri sırasında gazetecilere açıklama yapan Valisi Yücel Yavuz, "Ekrem kardeşimizin cansız bedenine ulaştık, şu anda çıkarma çalışmaları devam ediyor. Ayık ailesinin ve Gümüşhanelilerin başı sağolsun" dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ayık'ın Cansız Bedenine 6. Günde Ulaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • derya: Hayatın acı gerçekleri gelir bir gün vurur ummadığımız bir anda, acınızı içten paylaşıyoruz ruhuna dua ediyoruz. Başınız sağ olsun. 7 0 Yanıtla

Advertisement