Aziz Yıldırım Dönmezse Yönetim Fransa'ya Gidecek - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Dönmezse Yönetim Fransa'ya Gidecek

Aziz Yıldırım Dönmezse Yönetim Fransa\'ya Gidecek

Yönetim Kurulu, Fransa'da bulunan Aziz Yıldırım'ın bu hafta içinde Türkiye'ye dönmemesi halinde tarihinde ilk kez Fransa'da toplanacak.

19.01.2014 10:57  Güncelleme: 12:21

Fenerbahçe'de Yargıtay kararının açıklanmasından sonra gözler yönetim kurulunun izleyeceği yola çevrildi. Kulübe resmi tebligatın gelmesinden sonra başkanlığı düşecek olan Aziz Yıldırım'dan sonrasının planlarını yapmaya çalışan yöneticiler dün kendi aralarında son durumu masaya yatırdılar.

YILDIRIM DÖNMEZSE YÖNETİM KURULU FRANSA'YA GİDECEK

Pazartesi günü gerçekleşecek yönetim kurulu toplantısında radikal kararlar alması beklenen yöneticilerin dünkü minik zirvede Başkan Aziz Yıldırım'a olan desteklerini yineledikleri öğrenildi. Şu an Fransa'da tatilde bulunan Yıldırım'ın bu hafta içinde Türkiye'ye dönmemesi halinde başkanın yanına gitme konusunda görüş birliğine varıldığı bildirildi. Yönetim Kurulu'nu gerekirse tarihte ilk kez Türkiye sınırları dışında yapmayı planlayan sarı-lacivertliler'in süreçte dik duruşlarını devam ettireceği kaydedildi.

FEDAKARLIK İSTENECEK

Bu arada kulübün Yargıtay kararı sonrası yeni bir mali krizle karşılaşmaması için de proje geliştirmeye çalışan yöneticilerin ilk planda Fenerbahçeli ünlü işadamlarının kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Mehmet Ali Aydınlar, Ferit Şahenk, Nihat Özdemir ve Ali Koç gibi sarı-lacivertli camianın ağır toplarını bir araya getirerek bu sıkıntılı dönem için işbirliği çağrısı yapacak olan Fenerbahçe Yönetimi, herkesten taşın altına elini sokmasını ve kulübe maddi-manevi fedakârlıkta bulunmasını isteyecek.

3 Temmuz sürecindeki gibi camiayı yeniden bir araya getirmeye ve ortak hareket etmeye çalışacak olan yönetim, taraftarlardan da destek isteyecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Dönmezse Yönetim Fransa'ya Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • fatma çınarlı: aziz bey çek git lütfen yenerin yakasından yaaa kabak tadı verdin 10 13 Yanıtla
  • hasan sakarya: takımınızıda alın ve deefolunnnn... 8 7 Yanıtla
  • ziya taştan: ınsallah yeni başkan secılırde bu kamburdan kurtulur fenerbahcem 10 5 Yanıtla
  • fatih altaylı: fransadanda dönmessınız ınsallah aminnn 6 6 Yanıtla
  • ZALİM ZINDIK: AZİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURTARACAK...............BAŞKAN BEN CİMBOMLUYUM..... TÜM TÜRK MİLLETİ SENİ DİNLİYOR...... ASIL ŞİKE YAPAN BU HÜKÜMET..... atatürkçü fener izini silmeye çalıştı,fatih hocayı milli takıma davet ederek,cimbomun belini kırdı...serdar adalı ve havuççuya iftira attırdı sonra kızağa çekti,trabzonun hala kupasını verdirtmedi............ adam TÜRK FUTBOLUNA DÜŞMAN YAHUUUU 8 4 Yanıtla
  • ALİ: BİRİ TÜP HIRSIZI BİRİ ŞİKEDEN GARİBANLARIN PARACIKLARINI YİYEN İKİ HIRSIZ DEFOLUN TÜRK FUTBOLUNUN ÜSTÜNDEN SİZLERE DESTEK VERENLERDE SİZLERİN GİBİ HIRSIZLAR BİR GÜN ONLARADA DOKUNACAK DİYE DESTEK VERİYORLAR BU KOYUNLAR SİZLER BU TÜRK MİLLETİNİ APTALMI SANIYORSUNUZ BİR GÜN HEPİNİZ HESAP VERECEKSİNİZ BU GERÇEK TERTEMİZ TÜRK MİLLETİ ÖNÜNDE AZ KALDI 5 1 Yanıtla
  • selim orak: kendını kurtarmak ıcın fenerbahce uzerınden gidiyorsunuz.açıklamalarınız Fenerbahçe org tan olmammlı.cezalar şahsi.sayın azız bey yakadan düşünnnn. 3 2 Yanıtla

Advertisement