Aziziye'de AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Aziziye'de AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

29.09.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fevzi Polat, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin, Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, il ve ilçe teşkilatları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Divan Başkanlığını İl Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Sezer'in yaptığı toplantıda konuşan Milletvekili Akdağ, hem yerel seçimlerde hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erzurum'da teşkilatlarının ve AK Parti'ye gönül vermiş, Erzurum sevdalılarının büyük bir başarı örneği sergilediğini ifade etti.

Akdağ, 2015 yılında yapılacak olan genel seçim sürecine de girildiğini belirterek, "Hepimize yine büyük iş düşüyor. Seçimlere 8 ay gibi bir zaman var. Bu demektir ki seçim sürecine girmiş durumdayız. Bütün teşkilatlarımızla sıkı bir çalışma sürdüreceğiz. Allah izin verirse yine Erzurum'u bayrağı en önlerde taşıyan bir şehir olarak seçimlerden çıkaracağız" dedi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aziziye'de AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement