Baca: "Mersin'de Rampa Satışlarına Rağbet Arttı" - Son Dakika
Yerel

Baca: "Mersin'de Rampa Satışlarına Rağbet Arttı"

Baca: "Mersin\'de Rampa Satışlarına Rağbet Arttı"

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Mersin’de rampa satışlarının beklenenden çok daha fazla rağbet gördüğünü ve fiyatların depo fiyatlarını geçtiğini bildirdi.

03.04.2014 17:29

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Mersin'de rampa satışlarının beklenenden çok daha fazla rağbet gördüğünü ve fiyatların depo fiyatlarını geçtiğini bildirdi.

Orman Bölge Müdürü Baca, yaptığı yazılı açıklamada, Orman Genel Müdürlüğü'nün 2014 yılı üretim pazarlama politikaları doğrultusunda, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı işletmelerde rampa (orman içi) satışlarına hız verdiklerini belirtti. Silifke ve Tarsus Orman İşletme Müdürlüklerinde üretim ve satış süresinin kısaltılması, piyasadaki aşırı talebin bir an önce karşılanması ve maliyetlerin düşürülmesi için yapılan rampa satışlarının beklenenden daha çok rağbet gördüğünü ifade eden Baca, "Ormanda bekletilmeden rampada piyasaya sürülen emvaller depodaki fiyatları bile geçti. 1 Nisan 2014 tarihinde Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü rampasından (orman içi deposundan) yapılan ihalede Çz Tomruk 248,00 TL/m3, II. Sınıf Maden Direk 200,00 TL/m3 ve Çz Sanayi Odunu 198,00 TL/m3'ten alıcı bulmuştur. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak piyasaların talebini karşılamak ve fiyatların suni yükselişini engellemek için son depo ve özellikle rampa satışlarına hız verilecektir" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baca: 'Mersin'de Rampa Satışlarına Rağbet Arttı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement