Bağ-Kur'lulara Halk Bankası'ndan Kredi İmkanı - Son Dakika
Yerel

Bağ-Kur'lulara Halk Bankası'ndan Kredi İmkanı

Bağ-Kur\'lulara Halk Bankası\'ndan Kredi İmkanı

Mardin Esnaf Ve Sanatkar Odalar Birliği Başkanı Doğan Gazan, emeklilik hakkını kazanan fakat primlerini yatıramayan esnaf ve sanatkarlar için SGK ile Halk Bankası anlaşması sonucu Bağ Kur'lulara kredi imkanı verileceğini belirtti.

21.01.2015 12:41

Mardin Esnaf ve Sanatkar Odalar Birliği Başkanı Doğan Gazan, emeklilik hakkını kazanan fakat primlerini yatıramayan esnaf ve sanatkarlar için SGK ile Halk Bankası anlaşması sonucu Bağ-Kur'lulara kredi imkanı verileceğini belirtti.

Gazan yaptığı açıklamada, SGK ile Halk Bankası arasında bir protokol imzalandığını belirterek, Prim borçlarını ödeyemediği için emeklilik hakkını kazanamayan Bağ-Kur'lu esnaf ve sanatkarımıza Halk Bankası 0,97 aylık faizle ve 36 ay vadeli olan sürenin 60 ay vadeye uzatıldığını kaydetti.

Gazan, açıklamasında şunlara yer verdi:

"01.12.2014 tarihinden itibaren 0,97 aylık faizle ve 36 ay vade durumu 60 aya kadar çekilmiştir. Bağ-Kur'lu bu borçlarını ödeme imkanını yakalayacak ve emeklilik hakkını kazandığı gibi de bütün sosyal haklardan hemen anında istifade etmeye başlayacak" - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bağ-Kur'lulara Halk Bankası'ndan Kredi İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement