Bagok Dağı'nda Çatışma: 2 Asker Yaralı, 1 Terörist Ölü (2) - Son Dakika
Güncel

Bagok Dağı'nda Çatışma: 2 Asker Yaralı, 1 Terörist Ölü (2)

Genelkurmay: NUSAYBİN'DE 1 ŞEHİT VAR Genelkurmay Başkanlığı, Mardin Nusaybin İlçesi'nde çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu, 1 teröristin de ölü ele geçirildiğini açıkladı.

01.10.2015 17:59

Genelkurmay: NUSAYBİN'DE 1 ŞEHİT VAR

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin Nusaybin İlçesi'nde çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu, 1 teröristin de ölü ele geçirildiğini açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yapılan açıklamada, "1 Ekim 2015 saat 11.00'de Mardin ili Nusaybin ilçesinde icra edilen operasyon esnasında, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada 2'si ağır olmak üzere 5 kahraman silah arkadaşımız ve 1 kahraman Geçici Köy Korucumuz yaralanmıştır. Yaralı 2 silah arkadaşımız derhal helikopter ile hastaneye sevk edilmiş, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, kahraman 1 silah arkadaşımız kurtarılamayarak şehit olmuştur. Çıkan çatışmada 1 terörist ölü olarak ele geçirilmiş olup, çatışma sona ermiştir" denildi.

BEYTÜŞŞEBAP'TA DA 1 ASKER ŞEHİT

Genelkurmay Başkanlığı Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde de 1 askerin şehit olduğunu 1 askerin de yaralandığını açıkladı. Açıklamada şöyle denildi.

"1 Ekim 2015 saat 11.45'de Şırnak ili Beytüşşebap bölgesinde intikal halinde olan ikmal konvoyuna Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından El Yapımı Patlayıcı ile saldırıda bulunulmuştur. Saldırıda kahraman 1 silah arkadaşımız şehit olmuş, kahraman 1 silah arkadaşımız ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşımız derhal helikopter ile hastaneye sevk edilmiş ve tedavisine başlanmıştır. Bölgeye taarruz helikopter kolu ile takviye birlikler sevk edilmiş, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla muhtemel kaçış istikametleri ateş altına alınmış olup, bölgede operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırılarda yaralanan Kahraman silah arkadaşlarımıza ve Geçici Köy Korucumuza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bagok Dağı'nda Çatışma: 2 Asker Yaralı, 1 Terörist Ölü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • güney doğu : kürdüm uyku yok devletimize askerimize polisimize yüce rabbımız yardımcıları olsun bir an önce bu terör ve işbirlikçileri yok olup gitsinler sanki hiçyaşamamış gibi olsunlar yüce devletimize çağrıda bulunmak istiyom kardeşliğimizi kimsenin bozmaya hakkı yok daima devletimizin yanındayız ihtiyaç halinde gönüllü pkkye karşı savaşmaya hazırız nemutlu türk kardeşliğine 15 3 Yanıtla

Advertisement