Bahçeli Kılıçdaroğlu'nun Randevu Talebini Reddetti, Demirtaş Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Bahçeli Kılıçdaroğlu'nun Randevu Talebini Reddetti, Demirtaş Kabul Etti

MHP lideri Bahçeli, görüşme talebinde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu, 'zamanlama uygun değil' diyerek geri çevirdi. Demirtaş ise talebe olumlu yanıt verdi.

12.10.2015 14:26  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki kanlı saldırı sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, görüşme sonrası MHP lideri Devlet Bahçeli ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan randevu talebinde bulunmuştu.

Talebe ilk yanıt MHP liderinden geldi. Bahçeli, "Görüşme için zamanlama uygun değil." diyerek randevu talebini reddetti.

BAHÇELİ DAVUTOĞLU'NUN GÖRÜŞME TALEBİNİ DE REDDETMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki katliam sonrası Başbakan Davutoğlu'dan gelen görüşme talebini de reddetmişti.

MHP Genel Başkanlığının, görüşme talebini, "Sayın Başbakan Sayın Bahçeli'nin 'hayır' cevaplarına alışık olduğu için bu görüşme talebine de 'hayır' diyoruz" ifadesi ile reddettiği vurgulanmıştı.

KILIÇDAROĞLU'NUN KONYA MİTİNGİ İPTAL EDİLDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, yarın Konya'da yapılması planlanan mitingi, Ankara'daki bombalı terör saldırısı nedeniyle iptal edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim kampanyası çalışmaları kapsamında 13 Ekim Salı günü saat 17.00'de Konya'da partisi tarafından düzenlenen mitinge katılacaktı. Geçen cumartesi günü Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle miting ve Kılıçdaroğlu'nun Konya programı iptal edildi.

DEMİRTAŞ'TAN OLUMLU YANIT

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebi ile ilgili; "Görüşme talebini olumlu karşılıyoruz. İlk fırsatta bir araya gelmeyi umuyoruz." ifadelerini kullandı.

Bahçeli Kılıçdaroğlu\'nun Randevu Talebini Reddetti, Demirtaş Kabul Etti

Son Dakika Güncel Bahçeli Kılıçdaroğlu'nun Randevu Talebini Reddetti, Demirtaş Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (85)

  • Ak: Devlet bahceliden bir cacik olmaz 376 100 Yanıtla
  • Gökçen: Bu adamda bunama emareleri var acil yeni bir lider seçmeli MHP çok yazık olacak 123 25 Yanıtla
  • antalyali: Bahçeli yakın MHP nin başiini 79 42 Yanıtla
  • fırtına poyraz x: bahçeli mhp degil oyum artık ak parti ye hayır li olsun 41 78 Yanıtla
  • rt: Bahçeli ben ülkücüyüm sen vatan hayınısın 61 27 Yanıtla
    Alperen: Aynen oyle bıktık bu gereksızden 1 0
  • urfalı : yıllardır MHP veriyordum ama gerçek milliyetci akp dir bundan sonra akp ve uzun adam 24 59 Yanıtla
  • Filifot: Bu adamdan artık resmen iğrenmeye başladım. Defol artık MHP yi bitirdin. Bu giden kadar oyum CHP ye.. 47 21 Yanıtla
  • cevap: akp ve mhp birdir.. bence birleşsin . nede olsa ikisi sağcı biri aşırı sağcı diğeri ise sinsi sağcı .. 18 41 Yanıtla
  • realworld: Ona ret buna ret... ona Hayır buna Hayır. ... eeeee defol partiden be... yeter yaptıkların.... az kaldı senin yüzünden baraj altı kalacak mhp inşallah. . 38 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement