Bakan Ala Hemşehrilerine Kaliteli Su Sözü Verdi - Son Dakika
Güncel

Bakan Ala Hemşehrilerine Kaliteli Su Sözü Verdi

Bakan Ala Hemşehrilerine Kaliteli Su Sözü Verdi

İçişleri Bakanı Efakan Ala, Kurban Bayramının geçirmek üzere geldiği memleketi Erzurum'un Oltu İlçesi'nde halkla bayramlaştı.

05.10.2014 14:31

İçişleri Bakanı Efakan Ala, Kurban Bayramının geçirmek üzere geldiği memleketi Erzurum'un Oltu İlçesi'nde halkla bayramlaştı. Bakan Ala, tek tek tokalaştığı hemşehrilerine yakında evlerinin musluklarından kaliteli su akacağı müjdesini verdi.

Cuma günü ailesi ile birlikte özel uçakla Erzurum'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, karayolu ile Oltu'ya, ve buradan da doğduğu Çanakpınar köyüne gitti. İlk günü köyünde anne ve babası ile geçiren Bakan Efkan Ala, bayramın ikinci günü Oltu Kültür Merkezi önünde kendisini görmeye gelen ve yalaşık 200 metrelik bir kuyruk oluşturan ilçe halkı ile tek tek tokalaşarak bayramlaştı.

Bakan Ala daha sonra yaptığı konuşmada, ilçenin sorunlarını kısa sürede gidereceklerini belirterek şöylme dedi:

"Önümüzdeki beş yıllık programı da onaylayıp yolumuza devam edeceğiz. Bu dönem içerisinde sizin dile getirdiğiniz elektrik, su ve yol gibi sorunlar kalmayacak. Oltu'nun su problemini çözüp bir, iki yıl içerisinde evlerinizin musluklarından kaliteli su içebileceksiniz."

Bakan Ala konuşmasının ardından Narman ilçesine geçti. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Ala Hemşehrilerine Kaliteli Su Sözü Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement