Çavuşoğlu: Kepez'den Başbakanımıza Büyük Bir Destek Geldi - Son Dakika
Güncel

Çavuşoğlu: Kepez'den Başbakanımıza Büyük Bir Destek Geldi

Çavuşoğlu: Kepez\'den Başbakanımıza Büyük Bir Destek Geldi

Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Kepez'den Ankara'ya Başbakanımıza güçlü bir destek geldi." dedi.

25.04.2014 17:14  Güncelleme: 17:18

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, " Kepez'den Ankara'ya Başbakanımıza güçlü bir destek geldi" dedi.

Çavuşoğlu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye tebrik ziyaretinde bulundu. Kepez ilçesinin doğru tercihi yaptığını belirten Çavuşoğlu, " Menderes Türel'in Büyükşehir Belediyesi'nde kazanması içinde yine desteklerini esirgemedi. Kepez'den Ankara'ya Başbakanımıza güçlü bir destek ve selam gönderdiler" dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, seçimlerin ardından AK Parti'den belediye başkanlığını kazanan ve mazbatalarını alan belediye başkanlarına tebrik ziyaretinde bulunmaya devam ediyor. Antalya'nın Kepez ilçesinde AK Parti'den ikinci dönem aday olup kazanan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti. Ziyarete Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de eşlik etti. Çavuşoğlu, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'nün makamına oturdu.

"KEPEZ'DEN BAŞBAKANIMIZA DESTEK GELDİ"

Yerel seçimlerle ilgili bir değerlendirme yapan Çavuşoğlu, Kepez Belediye Başkanlığını tekrar kazanmasından dolayı Tütüncü'yü tebrik ettiğini belirterek şöyle konuştu:

"30 Mart'ta Kepez'de bir başarı elde ettik. Bu son beş yılda Kepez'de yaşayan vatandaşlarımıza iyi hizmet ettiğimiz anlamına gelir. Seçimden sonra size yakışan bir şekilde teşekkür turlarınızı devam ettiriyorsunuz. Menderes Türel'in Büyükşehir Belediyesi'nde kazanması içinde yine desteklerini esirgemediler. Kepez'den Ankara'ya Başbakanımıza güçlü bir destek ve selam da gönderdiler."

"HİZMETLERİ YALNIZ YAPTINIZ"

Geçen yıllara ilişkin Kepez Belediyesi'nin Büyükşehir'den destek göremediğini ve yaptığı bütün çalışmaları tek başına yaptığını belirten Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen 5 yılda güzel hizmetler yaptınız. Ama yalnız yaptınız. Büyükşehir'den destek görmediniz. Şimdi Büyükşehir ile birlikte çok başarılı işler yapacaksınız. Biz de arkanızda olacağız."

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa daha iyi çalışmalar yapmak için hazır olduklarını kaydetti.

Tebrik ziyaretinin ardından Bakan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile basına kapalı bir toplantı yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çavuşoğlu: Kepez'den Başbakanımıza Büyük Bir Destek Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement