Bakan Çelik: "Yaşanan Kaoslara Bakıp Şükretmemiz Gerekir" - Son Dakika
Politika

Bakan Çelik: "Yaşanan Kaoslara Bakıp Şükretmemiz Gerekir"

Bakan Çelik: "Yaşanan Kaoslara Bakıp Şükretmemiz Gerekir"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, dünyada yaşanan kaoslara bakıp şükretmek gerektiğini belirterek, “Önümüzdeki günlerde de yine çalışma hayatıyla ilgili önemli düzenlemeleri Meclis’e taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

04.10.2014 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, dünyada yaşanan kaoslara bakıp şükretmek gerektiğini belirterek, "Önümüzdeki günlerde de yine çalışma hayatıyla ilgili önemli düzenlemeleri Meclis'e taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Kurban Bayramı'nı Bursa'daki ailesinin yanında geçiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bayram namazını Gürsu'daki merkez camiinde kıldı. Çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Çelik, konuşmasına tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak başladı. Yaşanan olaylara bakıldığında bayramın buruk geçtiğini ifade eden Çelik, "Bölgemizde cereyan eden hadiseler tabii ki bütün İslam alemini olduğu gibi bizim ülkemizi de derinden üzmektedir. İnşallah bölgemizde, coğrafyamızda, yanı başımızda yaşanan ve gönülleri yakan, ocakları söndüren bu gidişat son bulur ve önümüzdeki bayramları, bayramlara uygun bir şekilde kutlarız. Türkiye binlerce, 100 binlerce, milyonlarca aç, perişan, yurdundan, vatanından edilmiş insanın bu güzel topraklarda, kendi evlerindeki bayram günlerini aratmayacak şekilde, onlara sıcak aşını ve yuvasını, kucaklarını açmış bulunuyor. 1.5 milyon Irak ve Suriye vatandaşını bugün bayramın birinci gününde kucaklıyor. Onlara kendi evlerini aratmama gayreti içinde. İnşallah herkes kendi yerinde, kendi ülkesinde, kendi evinde bayramları idrak eder" diye konuştu.

Çalışma hayatının dinamik ve vatandaşların lehine önemli düzenlemeler yapıldığını kaydeden Bakan Çelik sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzdeki günlerde de yine çalışma hayatıyla ilgili önemli düzenlemeleri Meclis'e taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Milletin derdiyle dertlenmek bizim görevimiz. Milletin içindeyiz. Hep öyle geldik, öyle gidiyoruz. Vatandaşlarımızın meseleleri, problemleri ne kadar azalırsa inanıyorum ki yöneticiler ve ülke idaresinde söz sahibi olanlar da bizler de o derece mutlu ve huzurlu oluruz. Allah yardımcımız olsun. Dünyada gerçekten büyük sorunlar var. Hem ekonomik bakımdan hem de iç kargaşalar bakımından. Türkiyemiz ise huzur içinde. Tabii ki sıkıntılarımız olacak ama oralarda yaşanan o kaoslara baktığın zaman şükretmemiz gerekiyor. Milletimiz de bunun farkında. İnşallah böyle daha da huzurlu ortamların oluşmasında bize düşeni biz yapacağız. Vatandaş da kendi üzerine düşeni yapıyor zaten. Geleceğimizi aydınlık kılacağız inşallah."

Bakan Çelik, vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Gürsu'dan ayrıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çelik: 'Yaşanan Kaoslara Bakıp Şükretmemiz Gerekir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement