Bakan Eroğlu'dan Hdp'ye Saldırı Açıklaması Açıklaması - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu'dan Hdp'ye Saldırı Açıklaması Açıklaması

Bakan Eroğlu\'dan Hdp\'ye Saldırı Açıklaması Açıklaması

Adana ve Mersin’de HDP il başkanlıklarının bulunduğu binalardaki patlamayla ilgili konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “HDP’nin ölülere bile oy verdirttiğini biz çok iyi biliyoruz.

18.05.2015 15:57

Adana ve Mersin'de HDP il başkanlıklarının bulunduğu binalardaki patlamayla ilgili konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "HDP'nin ölülere bile oy verdirttiğini biz çok iyi biliyoruz. Madem özgürlük istiyorlar, vatandaşı korkutmaktan vazgeçecekler. HDP'nin Doğu ve Güneydoğu'da vatandaşı tehdit etmesine karşı olduğumuz kadar yapılan bu saldırılara da karşıyız" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, Adana ve Mersin'de HDP il başkanlıklarının bulunduğu binalarda yaşanan patlamayla ilgili AK Parti İzmir İl başkanlığında değerlendirmede bulundu. AK Parti Hükümeti olarak bu tür ayrımcılıkların ortadan kalkması için yıllardır mücadele edildiğini söyleyen Eroğlu, "Bu tür saldırılar demokrasiye ciddi anlamda darbe vurur. Biz bu tür saldırılara karşıyız. İnşallah emniyet teşkilatı sorumluları yakalayacaktır. Kim ne için, hangi maksatla yapıldı; mutlaka bulunacaktır. Herkes kendi düşüncesini söylemekte özgür. Biz, Doğu ve Güneydoğu'da HDP'nin cebren, milleti tehdit yoluyla bezdirip oy toplamaya çalıştığını biliyoruz. Geçen seçimlerde HDP'nin ölülere bile oy verdirttiğini biz çok iyi biliyoruz. Bazı sandıklara el koyduklarını biliyoruz. Madem özgürlük istiyorlar, vatandaşı korkutmaktan vazgeçecekler. HDP'nin Doğu ve Güneydoğu'da vatandaşı tehdit etmesine karşı olduğumuz kadar yapılan bu saldırılara da karşıyız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu'dan Hdp'ye Saldırı Açıklaması Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement