Bakan Eroğlu Seçim Çalışmaları Kapsamında Sandıklı İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu Seçim Çalışmaları Kapsamında Sandıklı İlçesini Ziyaret Etti

Bakan Eroğlu Seçim Çalışmaları Kapsamında Sandıklı İlçesini Ziyaret Etti

Orman ve Şu İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesini ziyaret ederek vatandaşlardan partisine destek istedi.

26.10.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Şu İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesini ziyaret ederek vatandaşlardan partisine destek istedi.

Bakan Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği memleketi ve seçim bölgesi Afyonkarahisar'da ilk olarak Sandıklı ilçesine geçti. Burada önce İlçe Beleiyesi'ni ziyaret eden Bakan Eroğlu, daha sonra Belediye Meydanında oluşturulan alanda vatandaşlara aşure ikramında bulundu. İkramın ardından burada vatandaşlara hitap eden Bakan Eroğlu, yaklaşan 1 Kasım seçimlerinde partisine destek istedi. Konuşmasında AK Parti hükümetlerinin Afyonkarahisar ile birlikte Sandıklı ilçesine gerçekleştirdiği yatırımlardan bahseden Bakan Eroğu, "Bizim dönemimizde Sandıklı'ya gelen yatırım geçmiş dönemde üç ile gelen yatırıma denk. Geçmiş dönemlerde Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya'ya gelen yatırım kadar Sandıklı'ya yatırım geldi. Cumartesi günü Ödemiş'e gittim. Oradan Başbakanımız ile beraber Adana'ya geçtik. Kendisine patates üreticilerinin zararını aktardım. Başbakanımız Başbakanlık Müsteşarlığına talimat verdi. Patates üreticilerinin zararlarını karşılamak için 5 milyon TL ödenek ayrıldı. Patates üreticilerinin destek verilecek. Memurumuzun, çiftçimizin, vatandaşımızın, işçimizin her zaman yanındayız. Esnafımızın her zaman yanındayız. Bunları halkımızın da göz önünde bulundurması gerekir" dedi.

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Eroğlu, bir gazetecinin "Sandıklı spor'a desteğiniz olacak mı?" sorusuna yanıt vererek, "Sandıklıspor başta olmak üzere bütün takımlara destek oluyoruz. Sporu önemsiyoruz, bazı orman alanlarında da spor alanları oluşturuyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız gerekli destekleri bütün takımlara sağlıyor ve sağlamaya devam edecek" diye konuştu.

Bakan Eroğlu Sandıklı programında daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu Seçim Çalışmaları Kapsamında Sandıklı İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement