Bakan Işık: Bunların Hiçbiri Haydar Baş'ın Eline Su Dökemez (3) - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık: Bunların Hiçbiri Haydar Baş'ın Eline Su Dökemez (3)

Bakan Işık: Bunların Hiçbiri Haydar Baş\'ın Eline Su Dökemez (3)

'yolsuzluk KANSER GİBİDİR, VÜCUDU ZAYIFLATIR' Bakan Fikri Işık, Melikgazi ilçesi Danışmentgazi mahallesindeki 112 Sağlık merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, dünyada her şeyin sağlık için olduğunu, Türkiye'de paletli ambulanstan, hava ambulansına ve jet ambulansa kadar sağlık hizmeti sunulduğunu söyledi.

04.05.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'yolsuzluk KANSER GİBİDİR, VÜCUDU ZAYIFLATIR'

Bakan Fikri Işık, Melikgazi ilçesi Danışmentgazi mahallesindeki 112 Sağlık merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, dünyada her şeyin sağlık için olduğunu, Türkiye'de paletli ambulanstan, hava ambulansına ve jet ambulansa kadar sağlık hizmeti sunulduğunu söyledi. Işık, "Size şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Türkiye'de hiçbir sağlık hizmeti Avrupa'dan eksik değil. Artık ülkemizde ameliyat için bıçak parası alma devri kapandı. En ileri ameliyatlar dahi ülkemizde yapılmaktadır. Türkiye'nin çeşitli illerinde şehir hastanelerini kuruyoruz. Birileri konuşuyor, biz yapıyoruz. Size teşekkürlerimizi hizmet vererek yerine getiriyoruz. AK Parti iktidarı olarak 12 yılda 17 bin 500 kilometre duble yol yaptık. Birileri yolsuzluktan söz ediyor. Ancak yolla, yolsuzluk bir arada olmaz. Yolsuzluk kanser gibidir, vücudu zayıflatır. 12 yıldır bu memleket IMF'den kurtuldu. Kaynaklar; yol, okul, hastane gibi yatırımlara gitti. Yolsuzluğa gitseydi, bunlar yapılamazdı. Bizim birinci önceliğimiz, sizin başınızı dik tutmaktır. Muhalefet partilerinin liderleri vaat konusunda Haydar Baş'tan ders alsınlar. Zira o daha fazla vaatte bulunuyor" diye konuştu.

Bakan Işık, Kayseri'de parti yöneticileriyle birlikte esnaf gezisi yaptı, Organize Sanayi Bölgesi Olağan Genel Kuru'na katıldıktan sonra da kentten ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Işık: Bunların Hiçbiri Haydar Baş'ın Eline Su Dökemez (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement