Bakan Kılıç'ın Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç'ın Esnaf Ziyareti

Bakan Kılıç\'ın Esnaf Ziyareti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Mersin'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

26.02.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Mersin'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Kılıç, esnaf gezisi sırasında MHP adayının seçim bürosunu da ziyaret ederken, seyyar satıcıdan simit alıp partililere dağıttı.

Bakan Kılıç, özellikle Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan spor tesislerinde incelemelerde bulunmak ve partisinin seçim çalışmaları için Mersin'e geldi. Kılıç'ın Mersin'deki ilk durağı Mersin Valiliği oldu. Valilik programının ardından partisinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Gönül Dilmenli ve bir grup partili ile birlikte Yenişehir ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Bakan Kılıç, vatandaşlardan 30 Mart'taki seçimlerde AK Parti'nin belediye başkan adaylarına destek vermelerini istedi. Esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı bir seyyar satıcının tezgahındaki tüm simitleri satın alan Kılıç, simitleri beraberindeki partili ve vatandaşlara kendi elleriyle dağıttı. Kılıç, cadde üzerinde yeşillik satarak geçimini sağlayan yaşlı bir kadınla da sohbet edip sorunlarını dinledi. Bu sırada bir başka kadın Bakan Kılıç'a, "Ben Fenerbahçeliyim. Başbakanımızın da Fenerbahçeli olduğunu biliyoruz. Şu Fenerbahçe'nin üzerindeki baskıyı Allah aşkına kaldırın" şeklinde ricada bulundu.

Bakan Kılıç, esnaf gezisi kapsamında cadde üzerinde bulunan MHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Can Müftüoğlu'nun seçim bürosunu da ziyaret etti. Burada kendisinin de Samsunlu olduğunu söyleyen MHP'li yönetici tarafından karşılanan Bakan Kılıç, seçimlerde başarı diledi. "Bir Samsunlu olarak sizi burada karşılamaktan gurur duyuyorum" diyen MHP'li yönetici, "Burada MHP'li ve AK Parti'li olarak yan yana gelmemizden daha güzel bir şey olamaz. Tek arzumuz ve isteğimiz, mutlu ve huzurlu bir şekilde seçime gitmek ve sonrasında kim kazanırsa yiğit olarak çıkıp konuşmasıdır" dedi.

Bakan Kılıç, daha sonra esnaf gezisine Akdeniz ilçesinde devam etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç'ın Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement