Bakan Kılıç, Menderes Türel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Bakan Kılıç, Menderes Türel'i Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Menderes Türel'i ziyaret etti.

09.04.2014 18:06

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Menderes Türel'i ziyaret etti. Bakan Kılıç, Başbakan Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda gençler ve spor camiası için yatırımlarının tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.

Bakan Kılıç, yerel seçimlerde AK Parti'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Menderes Türel'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, Antalya'nın Türel yönetimindeki ilk 5 yıllık süreçte çok önemli değişimler yaşadığını belirterek, "Bu hizmetler kaldığı yerden aynı hızla, şevkle, heyecanla, daha da büyüyerek devam edecektir" dedi.

"GENÇLER VE SPOR İÇİN YOĞUN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ"

Antalya'nın yeniden bir şans yakaladığını vurgulayan Bakan Kılıç, "Bizlere ihtiyaç duyulduğu takdirde her zaman gereken desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda gençler ve spor camiası için her yerde yoğun çalışmalar yapıyoruz. Antalya'da hizmetin tıkandığı noktada Türel'in büyükşehir belediye başkanlığına gelmesi, Antalya'yı güzel günlerin beklediğinin işareti" şeklinde konuştu.

BAŞKAN TÜREL: "ANTALYA'YI SPORUN DA BAŞKENTİ YAPACAĞIZ"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise kendisine ilk resmi konuğunun Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç olduğunu hatırlatarak, "Antalya turizm ve tarımın başkentidir. Antalya'yı sporun da başkenti yapacağımızı söylemiştik. Bu konuda devam eden çalışmalarımız var, yeni projelerimiz de olacak. Bu projeleri hayata geçirerek, Antalya'yı tarım ve turizmin dışında sporun da başkenti yapacağız" diye konuştu. - İSTANBUL

Bakan Kılıç, Menderes Türel\'i Ziyaret Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bakan Kılıç, Menderes Türel'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement