Bakan Müezzinoğlu: Günde Yarım Saat Kendinize Ayırın (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu: Günde Yarım Saat Kendinize Ayırın (2)

Bakan Müezzinoğlu: Günde Yarım Saat Kendinize Ayırın (2)

Bakan MÜEZZİNOĞLU: "CHP VE MHP'YE HAYAL EDİLMEYENLERİ YAŞATIYORUZ" Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Samsun'da partisinin Atakum İlçe teşkilatının 3'üncü olağan genel kuruluna katıldı.

15.11.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan MÜEZZİNOĞLU: "CHP VE MHP'YE HAYAL EDİLMEYENLERİ YAŞATIYORUZ"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Samsun'da partisinin Atakum İlçe teşkilatının 3'üncü olağan genel kuruluna katıldı. Burada partililere seslenen Bakan Müezzinoğlu, "Bu ülkenin yarınları bugünden daha iyi olacak. Bu ülke 10 yıl önce hayal edemediklerini bugün yaşıyor. Bugün 10 yıl önce milletin hayal edemediklerin yaşatan biziz. Ama milletin desteğiyle, arkamızda durmasıyla, bizi baş tacı etmesiyle yaşatıyoruz. Ama baş tacı etmesiyle bir şey daha var. Bu ülkede hayal edilmeyenleri Cumhuriyet Halk Partililere de biz yaşatıyoruz, Milliyetçi Hareket Partililere de biz yaşatıyoruz, şu ve ya bu partililere de biz yaşatıyoruz. Onların hayal edemeyeceği yolları, havaalanlarını, ileri gelişmeleri ve teknolojileri, sağlık hizmetlerini de biz getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz" dedi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeye ve millete genç bir Cumhuriyeti miras olarak bıraktığını söyleyen Bakan Müezzinoğlu, " tatürk'ün bize bıraktığı genç bir cumhuriyet. Ama iki tane de vasiyet cümleler var. Bunlardan birisi egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. ve milletin olacaktır. Onun için AK Parti geldiği günden beri hep o cümlenin temel ve öz temsilcisi oldu" dedi. Müezzinoğlu şöyle devam etti:

"Milli iradenin hak ve hukukuna dokundurtmam dedi. Ay ışığı, Sarıkız, Balyoz, Danıştay, kapatma davaları, cumhurbaşkanı seçemezsin senaryoları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni toplayamazsın gibi hukuk ucubelerini bu millete yaşatmak isteyenlerin karşısında AK Parti'nin duruşu millet ne derse o olacaktır cümlesi ve millet ne derse o oldu, Recep Tayyip Erdoğan, cumhurumuzun başkanı oldu. Onlar kapalı kapılar arkasında cumhurun başkanını ben tayin ederime alıştılar. Cumhur bilmez, cumhur anlamaz, cumhurun aklı ermez, cumhura bir sürü hakaret yaparak cumhuriyet dediler veya cumhurbaşkanını biz belirleriz dediler. Hayır, egemenlik kayıtsız şartsız milletinse, sandık milli irade ise sandığın hak ve hukukuna kimse, ama hiç kimse, milletten başka dokunamayacak. AK Parti olduktan sonra Türkiye'de artık hiç bir şey onların istediği gibi olmayacak. Bu millete borcumuz var. Bu millete yakışan bir anayasayı yapmak, bu milletin bize yüklediği bir sorumluluktur."

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, konuşmasının ardından birçok ülkeye tıbbi alet ihraç eden Bahadır Tıbbi Aletler fabrikasını ziyaret etti. Burada işçilerle konuşan ve yapılan aletleri inceleyen Bakan Müezzinoğlu, daha sonra Tekkeköy İlçesi Kutlukent Düğün Salonu'ndaki Karadeniz Balkan Buluşması'na geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu: Günde Yarım Saat Kendinize Ayırın (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement