Bakan Soylu'dan İlerleme Raporu Eleştirisi: Bu Ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Soylu'dan İlerleme Raporu Eleştirisi: Bu Ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu (2)

Bakan Soylu\'dan İlerleme Raporu Eleştirisi: Bu Ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu (2)

Soylu'dan 1 MAYIS TEMENNİSİÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde yapımı tamamlanan tesislerin açılışı ve ilçe belediyesine iş makineleri alınması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

22.04.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soylu'dan 1 MAYIS TEMENNİSİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde yapımı tamamlanan tesislerin açılışı ve ilçe belediyesine iş makineleri alınması nedeniyle  düzenlenen törene katıldı.

Tören öncesi konuşan Bakan Soylu, hükümetlerinin bölgeye yaptığı yatırımlardan bahsetti, bakanlık olarak vaat ettikleri projeleri kısa sürede tamamladıklarını söyledi. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın sendikalar tarafından şenlik içerisinde kutlanacağını belirten Soylu, "Temel kuralımız, alın teri kurumadan emeğin ödenmesidir. Her gün çalışan insanlarımızın hayat standartlarını yükselten, onu enflasyon altında ezdirmeyen, mağdur etmeyen bir anlayış ortaya koyuyoruz. 1 Mayıs'ı Türkiye'de çalışanların bayramı haline getiren bir büyük adım da AK Parti hükümetleri döneminde atılmıştır. Önümüzde 1 Mayıs var. Sendikalarımızın duyarlılığına, işçi ve çalışan kesimimizin duyarlılığına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sendikalar 1 Mayıs'ı bayram ve şenlik içerisinde, milletimizle, bu vatanla birlikte kutlayacaktır" dedi.

Bakan Soylu, konuşması sonrasında protokolle birlikte kurdela keserek açılışı yaptıktan sonra Vakfıkebir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Soylu'dan İlerleme Raporu Eleştirisi: Bu Ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement