Bakanlıktan Şehit Anneleri İçin Program - Son Dakika
Güncel

Bakanlıktan Şehit Anneleri İçin Program

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Etkinlikten görüntüler Şehit ailelerinden görüntüler Şehit aileleri ile röportajlar Bakanlıktan şehit anneleri için program Ankara'da yaşayan 90 şehit annesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca Çamlıdere ilçesindeki piknik alanında düzenlenen programda bir araya geldi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca, "Anneler Günü" dolayısıyla şehit anneleri için özel program düzenlendi.

07.05.2016 17:55

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Etkinlikten görüntüler

Şehit ailelerinden görüntüler

Şehit aileleri ile röportajlar Bakanlıktan şehit anneleri için program

Ankara'da yaşayan 90 şehit annesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca Çamlıdere ilçesindeki piknik alanında düzenlenen programda bir araya geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca, "Anneler Günü" dolayısıyla şehit anneleri için özel program düzenlendi.

Ankara'nın Çamlıdere ilçesindeki Çamkoru Kızılay piknik alanına özel otobüsler ile gelen 90 şehit annesi ve yakınları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının programında ağırlandı.

Etkinlikte, Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanı Gamze Ayrım, şehit anneleri ile görüşerek taleplerini dinledi.

Şehitler için Kuran-ı Kerim'in okunduğu ve duaların edildiği programda, şehit annelerine hediyeler takdim edildi.

"Hatırlanmak mutlu etti"

Mardin'de 1994 yılında şehit olan Ali Çalışır'ın annesi Hatice Çalışır, düzenlenen programın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Çalışır, Bakan Ramazanoğlu'ndan ayrıca "Anneler Günü" dolayısıyla mektup aldıklarını ifade ederek, hem etkinlik hem de mektup nedeniyle duygulu anlar yaşadıklarını dile getirdi.

Bakan Ramazanoğlu'nun kaleme aldığı mektubun şehit annelerini mutlu ettiğini belirten Çalışır, "Sanki oğlumun ağzından yazılmış, oğlumdan gelen mektupmuş gibi o mektubu okudum. Duygulandım. Hatırlandığımızı, unutulmadığımızı gördüm. Çok mutlu olduk. Bakanımıza ve devletimizin yetkililerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Oğlu Ahmet Doğan Van'da 1998 yılında şehit düşen Gülendam Doğan ise, şehit anneleri olarak unutulmadıklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve devletin kendilerini unutmadığını, her zaman hatırlandıklarını vurgulayan Doğan, "Düzenlenen program nedeniyle çok mutlu olduk. Hatırlanmak mutlu etti. Keşke evladımız yanımızda olsaydı. Her zaman hatırlanıyoruz." dedi.

Bakanlıktan Şehit Anneleri İçin Program
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakanlıktan Şehit Anneleri İçin Program - Son Dakika


Advertisement