Balıkesir Bakan Eroğlu Balıkesir'in Ilçelerinde - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Bakan Eroğlu Balıkesir'in Ilçelerinde

Bakan Eroğlu Balıkesir'in ilçelerinde (2)EDREMİT'E GELDİOrman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, programı kapsamında Balıkesir'in Burhaniye'nin ardınan Edremit'e geldi.

17.03.2017 16:04

Bakan Eroğlu Balıkesir'in ilçelerinde (2)

EDREMİT'E GELDİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, programı kapsamında Balıkesir'in Burhaniye'nin ardınan Edremit'e geldi. Havayoluyla Kocaseyit Havalimanı'na gelen Bakan Eroğlu, Erdemit Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslendi. Bakanlık faaliyetleri ve bölgede yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Eroğlu, "Dereler çok önemli. Buralarda taşkın olduğu zaman maalesef tarlalar zarar görüyor, ürün ekilemiyor. Yerleşim yerleri de sular altında kalıyor. 6 bal ormanı kurduk. Orman mahallelerinde yaşatan vatandaşlarımıza isterlerse bal ormanı kuruyoruz" dedi. Anayasa referandumuna değinen Eroğlu, "Türkiye kavgalardan, istikrarsızlıktan, kısa süreli hükümetlerden çok şey kaybetti. Türkiye şimdi bu noktada değil, çok daha ileride olması lazımdı. Bu sistem 1982 yılı anayasasında hazırlanmış kendilerini garantiye almak için Cumhurbaşkanının sonsuz yetkisi var. Ama hiçbir mesuliyeti yok. Neymiş özellikle devlete ihanet dışında soruşturma yapamıyorsun. Ama şimdi biz diyoruz ki mademki icraatın başındasın hesap sorulacak. Bunu getiriyoruz. 18-24 yaş arası 7 milyon genç var. Bunlar aslan gibi. İnşallah onarda seçilebilecek. Diyorlar ki işte bakanları çocukları falan milletvekili olacak. Ne kadar kuyruklu yalan. Ben bakanım ama ben de esnaf çocuğuyum. Afyonkarahisarı'ın Şuhut kasabasında çıkmışım neticede üniversiteyi bitirip profesör oldum. İSKİ, DSİ Genel Müdürlüğü, Çevre Orman Bakanı, Orman ve Su İşleri Bakanı işte bir vatan evladıyım" dedi.

Bakan Eroğlu, Edremit'te ıslah çalışması yapacak yüklenici firma sahibinden, çalışmayı zamanında bitirekezse; kentte kazandırılmak üzere 8 derslikli bir okulu yaptırma söz aldı.

Balıkesir Bakan Eroğlu Balıkesir\'in Ilçelerinde
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Bakan Eroğlu Balıkesir'in Ilçelerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement