Balıkesir'de 10 İlçede Okullara Kar Tatili - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de 10 İlçede Okullara Kar Tatili

Balıkesir\'de 10 İlçede Okullara Kar Tatili

Türk Kızılayı Balıkesir Şubesi ekipleri, Susurluk'un giriş ve çıkışında tedbir amacıyla bekletilen tır ve kamyonların şoförlerine kumanya paketi dağıtımına başladı.

18.02.2015 14:01  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay KUMANYA DAĞITTI

Balıkesir- Bursa Karayolu Susurluk'un giriş ve çıkışında tedbir amacıyla bekletilen TIR ve kamyonların şoförlerine Türk Kızılayı Balıkesir Şubesi ekipleri; içinde bisküvi, helva, su ve ekmek bulunan kumanya paketi dağıtımına başladı.

Büyükşehir ile ilçe belediyelerinin de kentte kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürüyor. Ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Karesi Belediyesi ekipleri de seferber oldu. Karesi ekipleri, kentin yüksek kesimlerinde yer alan Adnan Menderes, Kuvayi Milliye ile Sakarya mahallelerinde greyderlerle kapanan yolları açarak trafik akışını rahatlattı. Herhangi bir sorunun yaşanması halinde vatandaşların Karesi Belediyesi Çağrı Merkezinin 444 99 10 numaralı hattını arayan kendilerine ulaşabilecekleri belirtildi. Karesi Belediye Başkanı AK Partili Yücel Yılmaz, sürücüleri buzlanmaya karşı uyararak, "Şahsi araçlarınız yerine toplu taşıma araçlarını tercih edin. Eğer kendi aracınız ile yola çıkacaksanız da zincirsiz çıkmamaya dikkat edin" dedi. - Vi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de 10 İlçede Okullara Kar Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement