Balıkesir Merkez ve Bazı İlçelerinde Okullara Kar Tatili - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Merkez ve Bazı İlçelerinde Okullara Kar Tatili

Balıkesir Merkez ve Bazı İlçelerinde Okullara Kar Tatili

Balıkesir Valiliği, yoğun kar yağışı sebebiyle il merkezindeki bütün ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini bildirdi.

11.12.2013 11:03

Balıkesir Valiliği, yoğun kar yağışı sebebiyle il merkezindeki bütün ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini bildirdi. Ayrıca bazı ilçelerde ve köylerde de okullara bugün ara verildi. Kamuda çalışan hamile ve özürlü memurlar da bir gün izinli sayılacak.

Balıkesir Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Dün akşam saatlerinden itibaren bölgemizde başlayan ve halen devam eden kar yağışı, il merkezi ve merkez köylerinde hayatı olumsuz etkilemiştir. Balıkesir Valiliği Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile il merkezi ve köylerde ulaşımda meydana gelen olumsuzluklar da dikkate alınarak ilk ve orta dereceli okullar ile taşımalı okullarda bir gün süreyle (11.12.2013 Çarşamba günü) eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Kamuda çalışan hamile ve özürlü memurlar da bir gün süreyle idari izinli sayılacaklardır" denildi.

ÖĞRETMENLER KAR TOPU OYNADI

Bu arada, Balıkesir'de sabah erkenden okullarına giden okul müdürleri ve öğretmenler, okulların tatil edildiğini mesaiye gidince öğrendiler. Bazı okul müdürleri ve öğretmenler kar altındaki okulların bahçesinde kar topu oynayarak eğlendi. "Kar yağdı, okul bize kaldı" diyen öğretmenler çocuklar gibi eğlendi. Kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği Balıkesir'de birçok vatandaş eşsiz manzaranın keyfini çıkardı.

TATİL OLAN İLÇELER

Kepsut, Susurluk, Balya, Dursunbey, Bigadiç ve Savaştepe'de ilçe merkezleri ve köylerde, Sındırgı ilçesinde köylerde, İvrindi ilçesinde ise taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Merkez ve Bazı İlçelerinde Okullara Kar Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement