Balkanların Minik Futbolcuları İzmir'de Mücadele Edecek - Son Dakika
Yerel

Balkanların Minik Futbolcuları İzmir'de Mücadele Edecek

Balkan ülkelerinin 11 yaş kategorisindeki geleceğin profesyonel adayları, PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun düzenleyeceği turnuvayla bir araya gelecek.

11.06.2015 14:32

Balkan ülkelerinin 11 yaş kategorisindeki geleceğin profesyonel adayları, PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun düzenleyeceği turnuvayla bir araya gelecek.

Altınordu Futbol Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, 12 yaş kategorisinde düzenlediği İzmir Cup ile Türkiye'nin en geniş katılımlı küçük yaş futbol turnuvasını düzenleyen Altınordu, 11 yaş kategorisinde de İzmir Balkan Cup organizasyonunu hayata geçirdi.

Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Bosna Hersek, Kosova ve Sırbistan'dan toplam 17 ekip ile "onur konuğu" olarak İspanya'dan Athletic Bilbao'nun 11 yaş alt yapı takımlarının katılacağı turnuva, 13-14 Haziran tarihlerinde Altınordu Selçuk- Efes Tesisleri'nde yapılacak.

Altınordu Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, her 3 ayda bir büyük çaplı uluslararası turnuva organize etmeyi planladıklarını belirterek, 11 Yaş Altı İzmir Balkan Cup'ı da bunun ilk adımı olarak gördüklerini belirtti.

Turnuvanın Balkan ülkelerinin en önemli yetiştirici kulüplerini bir araya getirmesi açısından önemli olduğunu ifade eden Göktürk, "Bu çocukların arasından Hagi, Kostadinov, Prekazi, Stoichkov ve Leçkov gibi önemli isimler çıkacak. Geleceğin 11 yaşındaki yıldızlarını seyretmek üzere tüm futbolseverleri tesislerimize bekliyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balkanların Minik Futbolcuları İzmir'de Mücadele Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement