Karşıyaka'da Baltalı Saldırıya Uğrayan Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Baltalı Saldırıya Uğrayan Genç Hayatını Kaybetti

Karşıyaka\'da Baltalı Saldırıya Uğrayan Genç Hayatını Kaybetti

Karşıyaka'da, uğradığı saldırı sonucu tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra beyin ölümü gerçekleşen 21 yaşındaki Fikret Çoramık'ın organları ailesi tarafından bağışlandı.

11.11.2014 22:42  Güncelleme: 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organları BAŞKA BEDENLERDE HAYAT BULACAK

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, uğradığı saldırı sonucu tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra beyin ölümü gerçekleşen 21 yaşındaki Fikret Çoramık'ın organları ailesi tarafından bağışlandı. Başka bedenlerde hayat bulacak olan Çoramık'ın organları, yapılan doku incelemesinin ardından gelen ekipler tarafından alındı. Çoramık'ın kalbi Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, böbreklerden birinin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne, pankreasın Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, korneaların Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, karaciğerin ise İzmir Kent Hastanesi'nde belirlenen hastalara nakledileceği öğrenildi.

Sağlık Bakanlığına bağlı iki ambulans uçak, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na geldiği Ankara ve Antalya'ya gidecek olan organları götürmek için hazır beklediği öğrenildi. Alınacak olan ikinci böbreğin ise doku çalışmasının yapıldığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Baltalı Saldırıya Uğrayan Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement