Banka Soyguncuları Böyle Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Banka Soyguncuları Böyle Yakalandı

Banka Soyguncuları Böyle Yakalandı

İstanbul’da, silahla banka soygunu gerçekleştiren zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

27.05.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da, silahla banka soygunu gerçekleştiren zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılara düzenlenen operasyon polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Geçen hafta Avcılar'da özel bir bankayı soyan silahlı 3 soyguncu, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Daha önceden sabıkası bulunan Serçiyan A. ile Yusuf D. Beylikdüzü'nde bir evde, Koray Ç., adlı zanlı Esenyurt'ta evinin önünde köpeğini gezdirirken polis tarafından yakalandı. Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından öğle saatlerinde Büyükçekmece adliyesine sevk edildi.

Şüphelilerin soygunda gasp ettikleri 97 bin lira, 43 bin 300 Amerikan doları ve 26 bin Euro ile soygunda kullandıkları 3 pompalı silah ele geçirildi. Zanlıların daha önce de Bayrampaşa Mega Center ile Bağcılar ilçesine bağlı İSTOÇ'taki iki farklı banka soygununa karıştıkları ve uzun süre arandıkları öğrenildi.

Polisin, zanlıları eşkal bilgilerinden yola çıkarak kentte yaptığı eş zamanlı operasyonla yakaladığı kaydedildi. Sürdürülen operasyon kapsamında silahlı soygun olayı ile ilgili zanlılar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğinde sorgularının ardından savcılığa sevk edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Banka Soyguncuları Böyle Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement